Nema nekdo tipy pro i30 jak docasne zvednout pozdvozek (hlavne zadek)...
Nechci to natrvalo, ale jen vzdycky docasne.
Napadly me vlozky do pruzin, nema nekdo tipy na dalsi moznosti?
Diky za napady.
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
nebude, je to tak nejak trictvrte kilometru lesni cesty, ktera navic neni nase a je do kopce, s majitelem bych se dodhodl, ale odhad na material, stroje a praci mam kolem 150 tisic, coz mi tak nejak za to nestoji...soban píše:A nebude levnější nabrat do kufru štěrk a díry zasypat?
Dočasně podle mě nic nejde, nacpáním něčeho do pružin docílíš pouze toho že se to nezhoupne na dorazy při díře, ale výšku nezvětšíš, jedině delší tlumiče a pružiny.
Kód: Vybrat vše
https://www.youtube.com/watch?v=5WvUthTktiI
SUV opravdu nesnasim, bral jsem to tak, ze stara oktavka mela stejnou svetlou vysku a slo to v pohode (samozrejme s velkou opatrnosti, ale v tom mam za ty roky cvik). Ze ma i30 o tolik mekci pruziny a sedne si vic me nenapadlo...soban píše:No jo ale to by jsi musel auto zvednout zajistit/nacpat to do pružiny, spustit naložit a jet.......
A toto dělat někde před polňačkou - nedokáži si to představit.
A když to uděláš doma tak auto nebude pružit tak nemůžeš jet rychle a ucítíš každou díru v vozovce....
Prostě jsi vybral špatné auto do terénu měl jsi koupit nějaké SUV.
Todle je podle mě neřešitelný problém.
PS. Chápu tě taky už jsem zůstal viset motorem na terénuřešil to nakonec traktor co mě opatrně táhnul (ještě staré auto s novým bych tak neriskoval).
to taky udelali, ale az povezu nejaky material, tak nevim jak ho k tomu premluvimidam.i píše:Nechcem byť zlý,ale nebolo by lacnejšie keby rodinka vystúpila a ten úsek sa prešla.Píšeš ,že je to nejakých 750metrov.Pokial zrovna neleje,tak by to šlo.A pokial leje aj tak by som na polnú cestu s týmto auto nešiel.Tiež sme tak kedysi ,keď som bol dieťa,chodili na chatu.
to ja jsem taky zvedav... Ale znas to, lenost je hybnou silou pokroku a predstava ze tam taham na svych starych zadech tezky veci me bud motivost rekl bych dostatecneidam.i píše:Jo jo,keď žena podpichuje ,tak jej treba ukázať.Aj tak to bola jej chyba.
![]()
Skutočne som nechcel provokovať.Úprimne som zvedavý ako svoj problém vyriešiš.V každom prípade držím palce.
bohuzel prave ne, jsou tam kombinace vymletych koryt, skaly co vykukuje ven, tak nejak nepravidelne. Zkousel jsem mistni melouchare uz vickrat a bez uspechu. Chce to udelat spravne odtoky vody, srovnat useky, kde ruzne vylejza skala atd.Skyline píše:predpokladam, ze tam jsou vyjete koleje, nestacilo aby prijel barg a srovnal to? Sekrabnuti/srovnani lzici by nebylo zase tak drahe i na useku 750m. Bagr nebo bobek by to srovnal max do 5000,- spis min. pokud bude z bezprostreniho okoli. A bylo by to pak sjizdne pro vetsinu aut.
chtel jsem objednat, ale nemam auto po ruce, nevis jake jsi bral rozmery tech gum? Diky.copper5252 píše:Mrkni se po netu daji se koupit takové gumy co se neatočí do pružin , cena +- 250 kč kus , tedka je mám v I30 na zadních pružinach a mněl jsme aji na rapid na zadku
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |