takze dnes som sa previezol asi 100km do servisu . a moj buchot odstranili .. boli sme sa previest aby servisak pocul co to buchoce,.. pocuval a hovorim ze to len ked po nerovnosti idem ... tak pocuva pocuva a naraz da ruku na stredovy panel na strehe ako sa svetla zapinaju a vytiahne mi odtial okuliare ... a hovori . tak asi je to opravene.... sa cudujem chodim po jamach ako blazen a naozaj ... opravene bolo ... takze okuliare v odkladacom priestore na okuliare buchali o plast a ten zvuk sa prenasak do pravej strany ako keby to slo spod palubovky.
 )) servisak mi vravel ze toto uz riesili 3x a ze prvy krat im trvalo asi 5 hodin kym na to dosli ..
)) servisak mi vravel ze toto uz riesili 3x a ze prvy krat im trvalo asi 5 hodin kym na to dosli ..  )) takze som si spravil vylet . a som spokojny ze som sa nemusel pozerat ako mi rozoberaju auto a nevedia najst chybu ... takze snad ak bude mat takyto problem niekto mu to pomoze
)) takze som si spravil vylet . a som spokojny ze som sa nemusel pozerat ako mi rozoberaju auto a nevedia najst chybu ... takze snad ak bude mat takyto problem niekto mu to pomoze  )))pekny den
)))pekny den

Bohužel v servisu se nic neprojevilo (nebo tvrdí, že se nic neprojevilo).
 Bohužel v servisu se nic neprojevilo (nebo tvrdí, že se nic neprojevilo).](./images/smilies/eusa_wall.gif) 

......
 ......