Chcel by som si skusit co je na trhu a logicky som planoval ze zacnem u

v ceskej republike le len jeden dealer (v Plzni) ktory ma Tucsona Hybrid, IMHO totalne zabity potencial. To ti ludia kupuju skutocne bez toho aby si to vyskusali?
Moderátoři: Farrael, Lantra Luke, Moderátoři
mne je jedno co to je. Proste si chcem otestovat to ato s hybridnym pohonom, ako mi to bude sediet. Skusenosti s Hybridmi mam (ale len z toyoty - Auris, Yaris). Ak by som auto kupoval, zadaval by som ho do vyroby. Predvadzacky / demo nechcemMr. HYUNDAI píše: ↑08 čer 2022, 08:34 A Ty Sportage co jsi našel jsou funglovky skladem nebo to jsou předváděčky?![]()
Nevěděl jsem, jestli jdeš přes objednání předváděcí jízdy nebo jsi koukal na auta skladem. Já většinou volím druhou cestu, ale ne vždy jsou rozlišení na nová skladová auta a předváděcí auta úplně správně.Mexican píše: ↑08 čer 2022, 08:37mne je jedno co to je. Proste si chcem otestovat to ato s hybridnym pohonom, ako mi to bude sediet. Skusenosti s Hybridmi mam (ale len z toyoty - Auris, Yaris). Ak by som auto kupoval, zadaval by som ho do vyroby. Predvadzacky / demo nechcemMr. HYUNDAI píše: ↑08 čer 2022, 08:34 A Ty Sportage co jsi našel jsou funglovky skladem nebo to jsou předváděčky?![]()
Vzhledem k tomu, že o sobě píšeš jako o vyklidněném řidiči, tak mi narážka na cvt u Toyoty přijde až nemístná. Pro takový typ řidiče mi přijde až ideálníMexican píše: ↑08 čer 2022, 10:47 oba screeny su z objednavky terminu predvadzacej jazdy. skladovky Tuscona HEV su ale asi nebudu chciet ppuzivat ako predvadzacku
slabostka: vacsie z pohladu kufra (skoro 200l rozdiel) ale stale pri rozumnych rozmeroch. cenovo je tucson podla odhadov lacnejsi..u toyoty je a vzdy bude lepsi motor a hybridne ustrojenstvo, ale zabija to ecvt. to mi proste vadi. zakladna verzia (comfort) je asi o 80 tisic drahsia ako Tucson hybrid Smart a to sa mi zda celkom dost. A k tomu comfortu by som.misel este doplacat paket business takze to cenovo bohuzial nedava zmysel
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |