Presonalizacia / do-kodovanie funkcii
Moderátoři: miooo, Moderátoři
Presonalizacia / do-kodovanie funkcii
Ahojte. Zaujima ma, ci existuje nejaka moznost dokodovania roznych funkcii. Napr. bezne som maval auta, ktore pri dlhsom stlaceni DO na otvorenie som vedel otvorit vsetky okna (vyvetranie auta). Nema tuto funkciu iba moje auto, da sa to nastavit, alebo je to len vybavou? Alebo , ze na stredovom diapl. som si v inych autach vedel napr. nastavit aktualnu rychlost...
SFIII, 2014, 2,2CRDi, 145kw
- Reklama
Re: Presonalizacia / do-kodovanie funkcii
U Kórejcov zabudni…. nelze.Nemáš vo výbave, smola….
Hyundai Tucson NX4 Shine+, 1,6TGDi, 110,1kW, 2WD MT6 bez náznaku hybridu
ex.Hyundai i30 kombi PDe Family 1.4 T-GDI 6st.
ex.Hyundai i30 kombi PDe Family 1.4 T-GDI 6st.
Aspoň nejaké detaily ako svietenie zadných svetiel aj počas denného svietenia, zamknutie naštartovaného auta, pipanie pasov na zadných sedadlách atd.
Máme Tuscon 2025 už ma mesiac a snažím sa s ním žiť ale zatiaľ je to ťažké …
Ďakujem za každú radu
Máme Tuscon 2025 už ma mesiac a snažím sa s ním žiť ale zatiaľ je to ťažké …
Ďakujem za každú radu
- Axel.Foley
Viz odpověď výše - u

Hyu Tucson 1,7 CRDi Czech Edition, 09/2016, Sand White
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
som z toho volajaky zmateny. Je to vo vlakne o Santa Fe III, v podpise je Santa Fe ale zrazu sa niekde vyrojil Tucson 2025. Takze o ake auto ide
-> zamknutie nastartovaneho auta u bezklucoveho startovania nejde a logicky ist nemoze (kluc nie je vo vozidle, takze auto po chvili chcipne ak clovek odide dostatocne daleko). Odporuje to predpisom o beziacom spalovacicom motore v EU a rozhodne to porucuje aj predpisy v CR a SR (beziaci motor u stojaceho vozidla)
-> stiahnutie okien cez DO ide normalne - pridrzanim tladidla odomknutie okna idu dole, podrzanim tlacidlom zamknut zas auto zamkne a okna vyjdu hore (funguje u Tucsona pred FL 2023, divil by som sa ak by nefungoval v po FL verzii 2024-2025)
-> pipanie nezapnutych pasov na zadnych sedadlach - to je predpis, takze zabudni na to ze to uzivatelsky deaktivujes. Mozno cez diagnostiku
->svietenie zadnych svetiel s dennym svietenim ide tiez urobit cez diagnostiku. Preco proste nenechat rovno svietit stretavacky?
Vase starosti na moju hlavu ako hovori klasik
Myslim, ze to auto (Tucson teda) ma daleko viac otravnych funkcii, ktore bud nejdu alebo idu vypnut len zlozito, ze tieto vyssie uvedene su len taky ten cajicek
-> zamknutie nastartovaneho auta u bezklucoveho startovania nejde a logicky ist nemoze (kluc nie je vo vozidle, takze auto po chvili chcipne ak clovek odide dostatocne daleko). Odporuje to predpisom o beziacom spalovacicom motore v EU a rozhodne to porucuje aj predpisy v CR a SR (beziaci motor u stojaceho vozidla)
-> stiahnutie okien cez DO ide normalne - pridrzanim tladidla odomknutie okna idu dole, podrzanim tlacidlom zamknut zas auto zamkne a okna vyjdu hore (funguje u Tucsona pred FL 2023, divil by som sa ak by nefungoval v po FL verzii 2024-2025)
-> pipanie nezapnutych pasov na zadnych sedadlach - to je predpis, takze zabudni na to ze to uzivatelsky deaktivujes. Mozno cez diagnostiku
->svietenie zadnych svetiel s dennym svietenim ide tiez urobit cez diagnostiku. Preco proste nenechat rovno svietit stretavacky?
Vase starosti na moju hlavu ako hovori klasik

2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023