prosba o vyplneni anonymniho dotazniku ohledne nakupu automobilu - bakalarska prace

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Odpovědět
lazard

prosba o vyplneni anonymniho dotazniku ohledne nakupu automobilu - bakalarska prace

Příspěvek od lazard »

Ahoj majitele Hyundaie!

Mam na Vas psosbu. Nase starsi dcera dospela do stavu psani bakalarske prace a v ramci toho by rada znala nazory spotrebitelu na eventualni nakup "noveho" automobilu. Pozadala mne o rozsireni dotazniku, ktery vytvorila. Blizsi informace k dotazniku spolu s dotaznikem jsou na nize uvedenem odkazu. Vse je anonymni a bezplatne a nevydelecne pro zadou ze zucastnenych stran - je to jen pro ucely bakalarske prace nasi dcery. Vyplneni dotazniku zabere par minut

Pokud byste chteli a meli moznost rozsirit dotaznik i jinde, tak tak prosim ucinte. Predem diky.

Odkaz na dotaznik:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIp ... g/viewform

P.S. Pisu do tohoto fora, protoze jsem taky majitel Hyundaie, a to Santa Fe III, pred tim Santa Fe I.
Reklama

milosh
Administrátor

Re: prosba o vyplneni anonymniho dotazniku ohledne nakupu automobilu - bakalarska prace

Příspěvek od milosh »

Mimo tema, v minule praci jsme taky meli anonymni dotazniky a po 14 dnech prisel mail - jeste jste ho nevyplnil :lol:
Mr. HYUNDAI

Re: prosba o vyplneni anonymniho dotazniku ohledne nakupu automobilu - bakalarska prace

Příspěvek od Mr. HYUNDAI »

Rád bych vyhověl, ale dotazník je poněkud nedokonalý. Chybí odpovědi, které odpovídají mým postupům a pokud v závěru uvedu, že vůz nové značky určitě nekoupím, tak v další otázce musí být varianta reflektující, že mě k nákupu nepřesvědčí nic...
V této podobě je to konzistentně nevyplnitelné - sorry.
25. (OPEL 2.) Astra PHEV GS line
24. (OPEL 1.) Mokka-e Ultimate
Mi.Ha.
**

Příspěvek od Mi.Ha. »

Hlavně by tady měl zasáhnout admin,který mi tu kecal co pro fórum dělá
milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Jaky zasah myslis presne?
PomalyPredek
**

Příspěvek od PomalyPredek »

No, ty otazky to chtelo asi lepe promyslet:
Ad 4, 5, 6: Co kdyz mam aut vice nez jedno?
Ad 7: Co kdyz rozhoduje neco jineho? Napriklad jizdni vlastnosti, rychlost, prostornost, snadnost parkovani, snadnost nastupovani,...
...
Opel Crossland 1.2 AT6 Ultimate 2022
Hyundai i30 III Fastback 1.4 T-GDI Style + Nav 2019
---
ex Nejaka auta...
milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Vypadá to že dcera je neřidič.
Mexican
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mexican »

mam k tomu popri ostatnych (vid vyssie najma u vlastnictva viacerych aut) par poznamok
u mna napriklad je dolezita spolahlivost na zaklade skusenosti so znackou. To tam nie je
Otazka 9 - rad sledujem testy na YT a nie, nie je to reklama ako je v dotazniku ovedene
otazka 10 - aktivny marketing ma neovplyvnuje vobec, nie je tam moznost vybrat si nieco takeho
nejak som to zbastlil ale vypovedna hodnota asi nebude moc dobra :-)
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
mozecek

Příspěvek od mozecek »

me to tez prijde nevymazlene :))
- nejak chybi otazka na zvyklosti/moznosti respodentu - zda preferuji nove ci ojete
- 9. veletrhy aut uz vicemene nejsou
- 12. a 13. jsou v podstate jen otocene otazky - vyhodnoceni bude stejne
- 7. a 15. chybi podstatna moznost "dobry pomer vlastnosti a ceny"
- 16. delka pusobeni v CR neni vubec podstatna - pokud funguje X let v cizine, tak uz mi staci jen servisni sit a muze tu byt par tydnu

a docela by me zajimala vysledna prace
i30 kombi family smart 1.5 DPI 2023 engine red
ex. VW Golf V 1.6 MPI 75kW trendline, Škoda Superb II 2.0 TDI 103kW DSG ambition, Škoda Felicia 1.3 MPI 50kW
Odpovědět

Zpět na „Pokec“