Audio Tucson 2021 Style 6 repro a jeho upgread

Osvětlení, signalizace, audio, pojistky.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
stevesk

Audio Tucson 2021 Style 6 repro a jeho upgread

Příspěvek od stevesk »

Zdravím.Mam Tucsona NX4 MHEV 48V,Style 2021 a vo vybave je pisane ,že ma 6 repro.Asi je to bez zosilovača Krell-ten ma asi vybava Premium s 8 repro.Teraz sa chcem spytať,má niekto už znalosť o tom,ako toto moje 6repro audio pracuje?Hm...dako zrozumitelne to chcem napisať - je vystup z toho vstavaneho autoradia analog trebars 4 x 40W a kabelažou dvojlinkou vedená do dverí prednych a zadnych.Predne maju vyhybku na stredobas a vyskovyý repro.To sa len domnievam,že je to tak spravené.Ta Premium vybava audio ma zosilovač Krell a teraz ten je kde umiestnený?Do neho ide aky signal audio z radia...klasika daky vysokoohmový vystup dvojkanalovy a potom sa to stade nizkoohmovym vystupom (2/4ohmy)rozvedie do jednotlivych repro v aute analogovo a či ta kabelaž rozvodu audio je rovnaka pre auta s normal audiom 6 repro a Premium so zos. a 8 repro.Ja mam asi 2ohmove 20W Krell repro kompozit vpredu a asi koax vzadu .nehrá to zle,len sa mi to nechce rozoberať a uistit sa či to má osve zosilovač,alebo zabudovaný.Hlasitosť ide do 45....a už mi padali rady,že bych to vylepšil vytlmením prednych dverí a vymenou predných repro za vykonnejšie - ok...treba ten vyber robit citlivo...lebo 120RMS repro na vybudenie už potrebuje zosik.Akože da sa zohnať zosík aj origo Krell,len otazka , viem ho pripojit na sučasnú 6 repro kabelaž,alebo je ta kabelaž pre zosilovač vo vybave Premium inak riešena a musí sa to dakymi prepojkami a redukciami kablovymi pospajať.Ja chcem riešiť len predné dvere dake lepšie kompozity ,vytmelovať a popripade kde ten zosík dať,aby to fachcilo s tym infotaimentom a radiom.No...dik za každé info...zase nejde to ani teraz zle,len ma to zaujima ,kupoval som to auto v takejto vybave spod ruky a netušil ,že je aj ina lepšia vybava s audiom,no kvoli audiu sa auto nekupuje =D> .
Reklama

Odpovědět

Zpět na „Tucson III - Elektronika“