Svíčky Bosch už nikdy :-(

Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři

Rasty
Kontaktovat uživatele:

Svíčky Bosch už nikdy :-(

Příspěvek od Rasty »

Koupil jsem všemi opěvované svíčky Bosch 4ky a těšil se nějakému malinkému zlepšení chodu motoru a ve skutečnosti mě tak zavařily život že je to až hrůza. Už asi cca 4 měsíce mi naskakovala kontrolka CHECK engine. Auto jelo v pořádku necukalo, provozní kapaliny nechyběly, tak jsem odpojil baterku a byl klid. Po cca 4dnech se rozsvítila opět a tak zase odpojit baterku a resetovat ŘJ. Takhle se to opakovalo snad 10x :? Poslední dobou už mi to i vynechávalo. Řešil jsem všechno možné a nakonec to byly svíčky. KOupil jsem tedy nové Boschky a opět to samé :evil: Říkal jsem si to musí bejt něco jiného když to dělaj další :idea: Ale ne koupil jsem nové NGK a motor bez chybovejch hlášek faká a kontrolce Check jsem dal sbohem :wink: Z toho vyplívá co? Bosch do coupe 2.generace nepatří :!: :!:
Obrázek

† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94
Reklama

Felotron
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Felotron »

Zobecneme ono pravidlo - pouzivejme jen to, co predepisuje vyrobce a bude nam hej! 8)
i30 PDe fastback 1.5 DCT
ELANTRA XD 1.6 2006

dříve:
Tucson TLe 1.6 Crdi 2019
Santa Fe DM 2.2AT 2015
i30CW GDH 2016 1.6 Crdi
i30 FD 2.0i 2011
Accent LC
Felicia 1.3
maxik
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maxik »

no já myslim e všechny hyundaie maj originální svíčky NGK take taky šlapou nejlip(asi). ja kdy sem koupil scoupo tak ten šetílek co to měl pedemnou tam dal BRISK ,take cukání ,špatný startování bylo na dením porádku. pak jsem koupil NGK a všechno je jak ma bejt. ale jelikož zvedám výkon tak už asi stačit nebudou.
Karlos

Příspěvek od Karlos »

Denso Iridium Power by mely byt take bez problemu - alespon u me tomu tak je :wink:
ivan
Moderátor

Příspěvek od ivan »

Ono není ,tak horký všechno jak se zdá :o ,já na NGK nejezdím od té doby co jsem koupil prvního Hyundaie a věř mi,že NGK nic moc není :cry:
Pokud může jezdit Borkovo kupé na Brisk,proč by nemohl jezdit Tvůj vůz na Bosche,jinak pro Evropu (jako alternativní svíčky) jsou tam Beru,Ekvijum(omluvte mě zapoměl jsem jak se to píše,hlod jsem barbar no :lol: :lol: ) Ale jinak si myslím,že spíš něco nefunguje :( nech si změřit zapalovací cívky!!!
Já též jezdím na Bosche,ale ytrium a no problémo!! :wink:
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
Hyuman
**

Příspěvek od Hyuman »

ivan píše:Ono není ,tak horký všechno jak se zdá :o ,já na NGK nejezdím od té doby co jsem koupil prvního Hyundaie a věř mi,že NGK nic moc není :cry:
To můžu potvrdit.Taky s NGK nemám dobrý zkušenosti.Moje dcera na čtyřkolce oddělala během loňský sezóny sedm svíček NGK!Musel jsem měnit svíčku skoro při každym tankování :D .Zhruba po třech týdnech až měsíci už na svíčku ani nenastartovala.Sice je ta čtyřkolka Čína,tak že kvalita nic moc,ale kdyby byli NGK tak dobrý jak prodejce říkal,mohla vydržet svíčka aspoň na jeden rok :!:
Hyundai Coupé FX 2.0 16V r.v.1999
Tomikp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomikp »

Ja mam v autě Championy s jednou elektrodou za 100,- /kus a taky to jezdí a nemůžu říct že nějak špatně, ťuk, ťuk... :D
Hyundai Sonata 2.0i 16V GLS 2002
Yurii
Moderátor
Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yurii »

Můžu potrvdit že s BOSCH mi to jede lip nez s NGK, teda prvních 10 minut :? Protože mam ten druhej válec v hajzlu, tak se zanáší svíčka blbě spálenym olejem, benzínem a bůh ví čim. A BOSCHe ač maj 4 elektrody se zanášej rychlejc jak NGKčka s jednou elektrodou, takže musím jezdit na NGK který mazi sebou jednou za čas vzájemně prohodim :roll: :roll:
Už abych měl penízky na tu opravu, jinak se z toho asi zcvoknu a autu to taky nědělá nejlíp :cry:
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
Rasty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rasty »

Ivan: všechno je v pořádku :wink: Cívky, kabely apod. Prostě ty svíčky jsou pro coupe, ale nedělaj tam dobrotu :roll: NGK mi nikdy nedělaly neplechu a jsou pro to auto přímo určené výrobcem. JInak měl jsem i Denso Iridium a ty jsou taky OK
Obrázek

vašek.63
*

Příspěvek od vašek.63 »

NGK
Zapalovací svíčka BIC - Best in class 1017229
NGKBPR6EIX11 dodavatel 2
dodavatel 1 1.537,82
- 1.830,00
tak skus tyhle?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Rasty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rasty »

Já platil za 4svíčky cca 1000. Jeden kus vyšel na něco kolem 250ti Kč. Typ nevim, ale třeba to budou ony :roll:
Obrázek

ivan
Moderátor

Příspěvek od ivan »

Hyuman píše:
ivan píše:Ono není ,tak horký všechno jak se zdá :o ,já na NGK nejezdím od té doby co jsem koupil prvního Hyundaie a věř mi,že NGK nic moc není :cry:
To můžu potvrdit.Taky s NGK nemám dobrý zkušenosti.Moje dcera na čtyřkolce oddělala během loňský sezóny sedm svíček NGK!Musel jsem měnit svíčku skoro při každym tankování :D .Zhruba po třech týdnech až měsíci už na svíčku ani nenastartovala.Sice je ta čtyřkolka Čína,tak že kvalita nic moc,ale kdyby byli NGK tak dobrý jak prodejce říkal,mohla vydržet svíčka aspoň na jeden rok :!:
Tohle znám taky :) NGK a motorky nejdou dohromady :!: Smiř se s tím,že Ti vypálí díru do pístu!!! :shock: :? :wink:
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
Hyuman
**

Příspěvek od Hyuman »

ivan píše: Tohle znám taky :) NGK a motorky nejdou dohromady :!: Smiř se s tím,že Ti vypálí díru do pístu!!! :shock: :? :wink:
A víš že už se možná i stalo?Dneska jsem jí točil tak dlouho i přes starovací kabely a z ničeho nic přestala točit a ve starteru jenom tak divně cvakne a motor se ani trochu nehne!!! :cry: Asi pude z mostu. :twisted:
MartasZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MartasZ »

Ty svíčky, to je téma.. a pořád je to buď a nebo, jeden je spokojenej, druhej ne :P Já tam dal Denso Iridium a...... no.. všechno je furt stejný, tak jsem spokojenej? asi jo :P a nebo ne :P
Hyundai Coupe 2.0 16v 1997
102kW G4GF
dB Drag Racing 136,2dB :D
Obrázek
Hyuman
**

Příspěvek od Hyuman »

MartasZ píše:Ty svíčky, to je téma.. a pořád je to buď a nebo, jeden je spokojenej, druhej ne :P Já tam dal Denso Iridium a...... no.. všechno je furt stejný, tak jsem spokojenej? asi jo :P a nebo ne :P
Snad nejsi včerejší MartasZ,nebo ty si snad viděl nějakej výrobek s kterým jsou spokojený všichni?Jsem rád že si tady lidi píšou svoje zkušenosti a votom to je!!!
Odpovědět

Zpět na „COUPE“