Moderátoři: Tringi, Piskotkiller, Moderátoři
To uz tam dej 2.0 ze sonaty.Vladislav Bureš píše:to už jsem si před časem také říkal a proto jsem začal schánět manuály na Scoupe a Lantru
ty jsi ale troškařHujer píše:To uz tam dej 2.0 ze sonaty.Vladislav Bureš píše:to už jsem si před časem také říkal a proto jsem začal schánět manuály na Scoupe a Lantru
Takže ti zůstane původní popelník z Scoupe a žárovkyShelby_nr píše:samozrejme ked tam chces dat 2,0l z ineho auta je to mozne..ale nemozes kombinovat suciastky z motora 1.5l a 2.0l..takze ked tam chces dat 2.0l, tak musis aj prevodovku dat komplet elektriku, riadiacu jednotku, uchytenie motora tiez a to by sa prisposobilo (navarilo na karoseriu), aj take ze palivove cerpadlo a take vecicicky..a nadrz palivovu no to zalezi od v kusu ci ti bude stacit s takym obsahom aku ma scoupe, prednu napravu s brzdami, bo nevim jak by si brzil s brzdami dimenzovanymi na 1.5motor
..vsetko sa da len treba chciet
v mojom scoupe uz neni ani popelnikBorek píše:Takže ti zůstane původní popelník z Scoupe a žárovkyShelby_nr píše:samozrejme ked tam chces dat 2,0l z ineho auta je to mozne..ale nemozes kombinovat suciastky z motora 1.5l a 2.0l..takze ked tam chces dat 2.0l, tak musis aj prevodovku dat komplet elektriku, riadiacu jednotku, uchytenie motora tiez a to by sa prisposobilo (navarilo na karoseriu), aj take ze palivove cerpadlo a take vecicicky..a nadrz palivovu no to zalezi od v kusu ci ti bude stacit s takym obsahom aku ma scoupe, prednu napravu s brzdami, bo nevim jak by si brzil s brzdami dimenzovanymi na 1.5motor
..vsetko sa da len treba chciet
.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |