financovanie

Moderátor: Moderátoři

bamba
*
Příspěvky: 90
Registrován: 29 dub 2010, 10:04

Re: financovanie

Příspěvek od bamba »

Sakra, to jsou šulíni. Moc to jejich chování nechápu, řekl bych, že celý odpis na začátku by jim mohl přitáhnout více zákazníků a jim by ten odpis zas tolik vadit nemusel, neboť peněz mívají celkem dost... Ale jak říkám, jsem lama a oni to mají asi pořádně spočítaný.
Nissan Almera Spring 1.4 GX, 1999
Reklama
 

juramac
**
Příspěvky: 146
Registrován: 13 bře 2010, 17:37

Re: financovanie

Příspěvek od juramac »

Samozrejme, ze maji. Proste se jim nechce odvadet cele DPH hned, kdyz maji moznost ho odvadet postupne. Pri mnozstvi smluv se jedna o hodne velke penize.....kdyz se to vezme DEFACTO , tak leasing, jaky jsme znali doposud, uz neexistuje, uz je jen leasing operativni a pak splatkovy prodej. A tak vyuzivaji maximalne teto klicky v zakone, aby klienta, ktery ma zajem o leasing , ale chce si odecist DPH naraz, natlacili smlouvou do operativniho leasingu a nebo do drazsiho splatkoveho prodeje......
Proto jsem nakonec zvolil ten jejich operativni leasing, kde si odctu hned naraz DPH z 55 % celkove ceny a pak do konce roku jeste 7 x DPH ze 7-mi splatek do konce roku, takze v realu si odectu vice, nez 3/4 DPH letos, pak nejakou malou cast pristi rok a zbytecek v prvnich 5-ti mesicich 2012 . Za to, ze budu mit nulove navyseni a auto dam do nakladu behem letosniho a pristiho roku a stejne tak ho budu i dva roky splacet, se mi to stale vyplati. A to jsem byl jeste takovy zmetek, ze jsem odmitl jejich pojisteni , ktere mi napocitali s temi splatkami , a dohodl jsem se se svou pojistovnou, u ktere mampojistena dalsi 3 auta, na pojistce i pro toto nove. Nabidli mi ji za 40 % ceny , jakou mi CSOB nabidla k leasingu..... Takze jsem tuto od nich odmitl a pojistim si auto sam .
Uživatelský avatar
milan74kb
**
Příspěvky: 387
Registrován: 03 bře 2010, 16:06

Re: financovanie

Příspěvek od milan74kb »

hmm a mne prave CSOB ci uz na leasing alebo na uver vychadzala najdrahsia co sa tyka preplatenia
a u nas taku akciu ze 0% navysenie vobec nemaju v ponuke.

to co som zohnal teraz je najvyhodnejsie co sa dalo.

inak co sa tyka DPH, tak mne uctovnicka hovorila (doteraz som nebol platcom, ale uz som dostal rozum ;-)) ze u nas je to tak, ze si tu DPH aj tak nemozes uplatnit hned, ale napr. ja som stvrt rocny platca a musim cakat minimalne do III. kvartalu a az po potom sa to bude vyrovnavat.
2013 Hyundai ix35 2,0 CRDi 135 kW 4x4 Premium Navi (6MT)
(paket design + paket pre zle cesty + sun / winter packet + safety packet)
spotreba - dlhodoby priemer 7.2 L / 100 km (3/3 RT na tempomate)
najazdene - 55.000 km
Odpovědět

Zpět na „ix35 Pokec“