i30n naklady (poistenie)

Moderátor: Moderátoři

Hugo11
**
Příspěvky: 203
Registrován: 09 srp 2022, 21:36

Re: i30n naklady (poistenie)

Příspěvek od Hugo11 »

skyfox píše: 25 pro 2023, 19:13 vdaka. prave kazdy distributor mi povedal nieco podobne, na druhej strane dufal som, ze by sa dalo skombinovat daily a sportovejsie vozdilo v jednom (co ostatne tvrdi aj marketing Nka a par reviews). ale zda sa, ze skor nie, podla toho, co sa tu pise.
Tak, zavisi co ma v tomto pripade znamenat daily... Pokud to ma byt auto pro rodinu, rekl bych, ze je to nesmysl. Pokud v tom clovek bude jezdit treba sam (dva dospeli) a ma rad rizeni, rekl bych, ze to jde. Pokud to ma byt ale jako jedine auto, asi bude lepsi se poohlednout treba po Golfu GTI, prip. R , ac je tam bohuzel horsi cenovka. Golf GTI prip. R je ale urcite "privetivejsi" auto na dlouhe cesty a do mesta. Navic ma Golf treba zasadne lepsi svetla, vyladenejsi pomocniky, ktere usnadnuji kazdodenni jizdy. Reknu to tak, ze i30N /ac je to skvele auto/ bych treba ja osobne jako jedine spis nechtel.
Co se tyce sedacek... N light seats jsou pomerne tvrde a za me uz dost nepohodlne (i kdyz maji dobry tvar a drzeni tela), everyday jsou co se tyce pohodli podle me bez problemu a jsou dobre nastavitelne.
Nejlepsi by bylo kazdopadne Nko opravdu projet (i kdyz treba v nejhorsim jen jako spolujezdec), to da opravdu vic, nez 1000 videii a postu na foru.
Reklama
 

skyfox
Příspěvky: 7
Registrován: 24 pro 2023, 23:04

Re: i30n naklady (poistenie)

Příspěvek od skyfox »

ahojte, dakujem za velmi uzitocne odpovede, pomohli sa mi rozhodnut, a zaznelo tu viac uzitocnych info, nez v tych roznych youtube videach
v podstate 10l/100km je pre mna neakceptovatelna pre daily, to je rocne dat cca 1000eur naviac na 10tis km za krasny zvuk a jazdne vlastnosti.
Kupim si ako daily, ako nieco menej narocne a potom casom vratim sa k tejto otazke a dokupim nieco sportovejsie, ale zda sa, ze riesenim 2in1 (daily a sportove) i30N nebude. dakujem este raz!
Odpovědět

Zpět na „Ostatní Hyundai modely“