Ahoj, musel jsem měnit celou spojkouvou sadu (sachs) protože odešla dvouhmota a po kompletaci celé te sady i po odvzdušnění mi spojka zabírá u podlahy cca 1cm od podlahy. A to ještě musím před každou jízdou nejméně 2x našlapat jinak vůbec nezařadím. Zkoušeli jsme to odvzdušňovat spojka je bez vzduchu ale pořád zabírá uplně dole. Ještě před výměnou spojky jsem měnil hlavní spojkový válec.
Prosím o radu čím by to mohlo být proč to furt zabírá dole.
Ještě si říkám že by to mohl dělat regulátor ovládání spojky (ale ten jsme také měnily na jiné i40 s tím problémem že pedál také zabíral u podlahy ale výsledek nebyl žádný pořád to samé)
Nebo jestli bych měl znovu vyměnit hlavní válec, regulátor, když se měnila celá spojka nevím..
Prosím o radu děkuji za každou odpověď.
Hyundai i40 1.7 100kw 2014 Spojka
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
Re: Hyundai i40 1.7 100kw 2014 Spojka
Vypínacie hydroložisko bolo vymenené? Bolo to dobre zložené pri výmene zotrvačníka a spojkovej sady?
Hyundai Tucson NX4 HEV, 158kW, 2WD, Style+IQ-LED
ex.Hyundai Tucson NX4 Shine+, 1,6TGDi, 110,1kW, 2WD MT6 bez náznaku hybridu
ex.Hyundai i30 kombi PDe Family 1.4 T-GDI 6st.
ex.Hyundai Tucson NX4 Shine+, 1,6TGDi, 110,1kW, 2WD MT6 bez náznaku hybridu
ex.Hyundai i30 kombi PDe Family 1.4 T-GDI 6st.
-
Michal7256
Re: Hyundai i40 1.7 100kw 2014 Spojka
Ano i to bylo vyměněné spojka je v pořádku složena a ani není mezera mezi ložiskem a paprsky na přítlacaku jen to prostě zabírá až u podlahy.Mam zkusit vyměnit opět hlavní spojkový válec a regulátor ? Protože tohle dvě možnosti co mě napadají.