Autoservis Plzeň

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
tucson5let

Autoservis Plzeň

Příspěvek od tucson5let »

Zdravím,

právě jsem se svým Hyundai Tucsonem absolvoval garanční prohlídku po pěti letech, tj. konec záruky. Takže přemýšlím, zda mám dále jezdit do autorizovaného servisu.

Jeden z důvodů je, že mi ve stávajícím servisu doporučili výměnu brzdových destiček (po 5 letech a 50 tis. km), za cca 30 tis. Kč... (ještě se při vyzvednutí auta zeptám na podrobnosti, co vše je v tom zahrnuté)

Doporučili byste mi jiný servis v Plzni?

A možná někomu pomůže info, že se lze objednat na opravu vystupujícího víčka od palivové nádrže (něco jako svolávací akce).

Díky za tipy na autoservisy.
Reklama

cestovatelcasem
**

Re: Autoservis Plzeň

Příspěvek od cestovatelcasem »

Pokud je řeč o Plzni a u auta po záruce, určitě nebudu sám, kdo ti doporučí autorizák (snad kromě pár vzácných případů) opustit.. Bohužel :hyu: Šmucler, konkrétně pobočka na Borech (v Klatovech jsou ok), je tak trochu katastrofa :cry:
Máme dobrý zkušenosti se Srpem na Košutce (V Lomech 224). Nejde sice o kdovíjak velkej servis, šéfuje mu postarší docela zkušený pán, který tam má zaměstnáno několik mladíků, ale je spolehlivej, předvídatelnej a určitě ne tak drahej jako autorizák. Jsou ochotni spoustu věcí říkat narovinu. Zatím nám nic nezkazili ani na i20, na i30 a dřív ani na Lantře. Jsou schopni udělat i nestandardní věci (třeba namontovat speciální US díly ze zámoří) a hlavně - když se na něco fakt necítěj (např. sofistikovanější elektrikařinu), tak ti doporučí specializovaný známý po Plzni, co jsou v danym podoboru dobří (naše osobní zkušenost).

Nesleduju sice Tucson, ale to víš, u takovýho typu se nemůžeš divit, když výměna brzd bude drahá...
Btw. vystupující víčko od palivový nádrže jsme už v autorizovanym :hyu: řešili i na i30 3.gen., ale stejně se po "opravě" (no, spíš jen promazání nějakých kontaktů) po čase ukázalo, že se problém zas dál opakoval...
tucson5let

Příspěvek od tucson5let »

Děkuji za rychlou odpověď.
Jak jsi věděl, o kterém servisu v Plzni mluvím? :lol:
Axel.Foley

Příspěvek od Axel.Foley »

tucson5let píše: 04 úno 2026, 13:12 Zdravím,

právě jsem se svým Hyundai Tucsonem absolvoval garanční prohlídku po pěti letech, tj. konec záruky. Takže přemýšlím, zda mám dále jezdit do autorizovaného servisu.

Jeden z důvodů je, že mi ve stávajícím servisu doporučili výměnu brzdových destiček (po 5 letech a 50 tis. km), za cca 30 tis. Kč... (ještě se při vyzvednutí auta zeptám na podrobnosti, co vše je v tom zahrnuté)

Doporučili byste mi jiný servis v Plzni?

A možná někomu pomůže info, že se lze objednat na opravu vystupujícího víčka od palivové nádrže (něco jako svolávací akce).

Díky za tipy na autoservisy.
Neznám tvůj styl jízdy, ale i tak - 50 000 km je nic moc výdrž :? I když, jestli je auto servisováno jenom v autorizáku, ani se moc nedivím :roll:

Tipuji, že za tu cenu se jedná o výměnu kotoučů a desek na všech 4 kolech i s prací. I když... pochybuji, že v autorizáku někdo důkladně očistí styčné plochy od rzi, promaže vodítka, šrouby... Z mého pohledu je cena v autorizáku nesmysl. Podívej se třeba na pegas.cz nebo granex.cz na brzdy třeba od Textar (hooodně fajnové brzdy =D> ) a udělej si názor sám.

Co se týče toho, zda u autorizáku zůstat nebo ne... zeptám se jinak: jakou přidanou hodnotu za cenu v autorizáku dostaneš? Za mně je, po zkušenostech, odpověď jasná: šel bych o dům dál a našel si servis, který dokáže udělat stejnou nebo lepší práci za méně.
Hyu Tucson 1,7 CRDi Czech Edition, 09/2016, Sand White
Odpovědět

Zpět na „TUCSON“