Nabijanie baterie
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Re: Nabijanie baterie
nemusis nic resit .. staci pripojit a RJ si stav behem par hodin vyhodnoti sama
i30 kombi family smart 1.5 DPI 2023 engine red
ex. VW Golf V 1.6 MPI 75kW trendline, Škoda Superb II 2.0 TDI 103kW DSG ambition, Škoda Felicia 1.3 MPI 50kW
ex. VW Golf V 1.6 MPI 75kW trendline, Škoda Superb II 2.0 TDI 103kW DSG ambition, Škoda Felicia 1.3 MPI 50kW
- Reklama
mozecek: Ďakujem za info.
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
Stonic - 4 roky stara AGMka, ktora dostava trochu starostlivosti (nabijacka Lidl Powerfix), merane hodinu po nabiti
litrovy 1.0TGDi startuje na brnk
bezne jazdenie skutocne znamena, ze nabijanie drzi (S/S vypiname) baterku na 12.27-12,35V co z dlhodobeho pohladu nie je uplne koser (tiez merane hodinu po zastaveni)
litrovy 1.0TGDi startuje na brnk
bezne jazdenie skutocne znamena, ze nabijanie drzi (S/S vypiname) baterku na 12.27-12,35V co z dlhodobeho pohladu nie je uplne koser (tiez merane hodinu po zastaveni)
- Přílohy
-
- 1756636633816.jpg (98.07 KiB) Zobrazeno 776 x
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
Možná som mal šťastie.Insignia odchádzala ako 7ročná s pôvodnou baterkou bez jediného dobíjania. 
Cupra Formentor 1,5 TSI (2022-)
Hyundai i20 Chic 1,25 (2017-) biela
Opel Insignia GS 1,5 T (2018- 2025) Satin Grey
Hyundai Elantra AD 1,6 Style Sparkling metal
Hyundai i40cw 1,6 GDI, Blue spirit
Ford Cmax 1,6
Ford Mondeo 1,8....
Hyundai i20 Chic 1,25 (2017-) biela
Opel Insignia GS 1,5 T (2018- 2025) Satin Grey
Hyundai Elantra AD 1,6 Style Sparkling metal
Hyundai i40cw 1,6 GDI, Blue spirit
Ford Cmax 1,6
Ford Mondeo 1,8....
Čus borci.
Minulý rok koncom leta som tu riešil problém ohladom skapatej batérie (pár postov vyššie...). Vymenená batéria slúži dobre, v zapalovači celú jeseň a zimu konštantne 14,1 - 14,4V (stále som svietil pri skorých ranných odchodoch do práce a neskorých príchodoch domov z práce)... Je po zime, svetla je už ráno aj večer dosť, takže dnes som odpojil konektor na minusovom póle aby som vypol ten zkurv..ý ISG a išiel len na obrysové svetlá pri plnom dobíjaní batérie.
Asi o dva mesiace ma podla nájazdu čaká druhá garančka. Pred garančkou ten konektor samozrejme zapojím, ale chcem sa opýtať, či si nerobia nejakú diagnostiku v servise, na základe, ktorej by ma mohli pojebkať?
Minulý rok koncom leta som tu riešil problém ohladom skapatej batérie (pár postov vyššie...). Vymenená batéria slúži dobre, v zapalovači celú jeseň a zimu konštantne 14,1 - 14,4V (stále som svietil pri skorých ranných odchodoch do práce a neskorých príchodoch domov z práce)... Je po zime, svetla je už ráno aj večer dosť, takže dnes som odpojil konektor na minusovom póle aby som vypol ten zkurv..ý ISG a išiel len na obrysové svetlá pri plnom dobíjaní batérie.
Asi o dva mesiace ma podla nájazdu čaká druhá garančka. Pred garančkou ten konektor samozrejme zapojím, ale chcem sa opýtať, či si nerobia nejakú diagnostiku v servise, na základe, ktorej by ma mohli pojebkať?
na diagnostice to uvidi .. pokud kabel vratis zpet, tak se chyba vypise jako ze tam byla a momentalne neni
U04B1(00) [0xC4B100] Archiv (Neaktivní)
Stav: Test se nezdařil od posledního vymazání kódů DTC
muzes to smazat, ale zase uvidi pocet dni od smazani chyb
nicmene to autorizak neresi, ja to teda pred servisem zapojuju zpatky, ale vsem je to jasne
a jen pro info - odpojeni ISG neni plne dobijeni baterie, sice je to konstatni bez ohledu na stav 14.1-14.2 ale to pro AGM taky neni uplne ideal
ta by videla radeji 14.4 V a to tam neni
U04B1(00) [0xC4B100] Archiv (Neaktivní)
Stav: Test se nezdařil od posledního vymazání kódů DTC
muzes to smazat, ale zase uvidi pocet dni od smazani chyb
nicmene to autorizak neresi, ja to teda pred servisem zapojuju zpatky, ale vsem je to jasne
a jen pro info - odpojeni ISG neni plne dobijeni baterie, sice je to konstatni bez ohledu na stav 14.1-14.2 ale to pro AGM taky neni uplne ideal
i30 kombi family smart 1.5 DPI 2023 engine red
Ok, ďakujem za odpoveď. Myslel som si, že to budú vidieť, ale mám teda na háku.. Idem do toho istého servisu, sú tam stále tí istí ludia, ktorí ma už poznajú aj môj problém s reklamačkou batérie. A ako hovoríš, asi im to bude jasné aj im to poviem, ak bude treba.
Nakoniec dvojročná záruka na batériu mi už aj tak padne.
Nakoniec dvojročná záruka na batériu mi už aj tak padne.