Vstavana navigacia v NX4
Moderátor: Moderátoři
- Axel.Foley
Re: Vstavana navigacia v NX4
Akorát že u
se z měsíců stávají roky...
Hyu Tucson 1,7 CRDi Czech Edition, 09/2016, Sand White
- Reklama
tak se mi v autě nejspíš "aktualizovaly" mapové podklady avizovaným měsíčním updatem. respektive viditelně se nic nedělo (žádné ikonky, informace atd) jen se změnila v setup záložce verze Mapy s online informacemi...2602xxx (předtím tam bylo něco jako 2601xxx)
a jako ani prd... Višnové nikde (do naznačeného úseku ti to nenaplánuje), Přerov nikde, kruháče na 55 nikde....
nechápu... cvičně jsem si stáhnul tom tom appku a tam i ve free verzi jsou všechny tyto úseky cajk.... takže asi zůstane zase jen u reklamního sloganu...
jako jezdím s nativní navigací, zvykl jsem si že někdy je tam kruháč a mapa o něm neví, stejně tak když jedu někam daleko a do neznáma, tak si předtím koukám na desktopu že kudy nejlíp a jaké jsou alternativy....takže to mám spíš na místní situace že už sjeď z dálnice a podobně... ale jestli měsíční update znamená že bude stejně starej víc jak půl roku.... tak jen reklamní slogan daleko od reality
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
a jako ani prd... Višnové nikde (do naznačeného úseku ti to nenaplánuje), Přerov nikde, kruháče na 55 nikde....
nechápu... cvičně jsem si stáhnul tom tom appku a tam i ve free verzi jsou všechny tyto úseky cajk.... takže asi zůstane zase jen u reklamního sloganu...
jako jezdím s nativní navigací, zvykl jsem si že někdy je tam kruháč a mapa o něm neví, stejně tak když jedu někam daleko a do neznáma, tak si předtím koukám na desktopu že kudy nejlíp a jaké jsou alternativy....takže to mám spíš na místní situace že už sjeď z dálnice a podobně... ale jestli měsíční update znamená že bude stejně starej víc jak půl roku.... tak jen reklamní slogan daleko od reality
2025 Hyundai Tucson FL MR26 NX4 1,6 T-GDI HEV N-Line Premium Ecotronic Grey Pearl
2024 Tucson FL NX4 1,6 T-GDI HEV 20-Years Luxury Cypress Green Pearl (Totálka)
2021 Tucson NX4 MHEV IMT 132kW Style Prem. (prodáno)
2016 Hyundai i30(prodáno)
2024 Tucson FL NX4 1,6 T-GDI HEV 20-Years Luxury Cypress Green Pearl (Totálka)
2021 Tucson NX4 MHEV IMT 132kW Style Prem. (prodáno)
2016 Hyundai i30(prodáno)
A tak to vždy bude. Tie auto navi stoja všetky za totálny prd. Tá je tam len na zvýšenie ceny auta. 
- Axel.Foley
Jsou i značky, které aktualizace umí (jak jsem psal výše, třeba Cupra). U
evidentně už nějaký ten pátek nechtějí umět
Hlavně, že zákazník zaplatí mesíční nebo roční poplatek
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Hyu Tucson 1,7 CRDi Czech Edition, 09/2016, Sand White