Vstavana navigacia v NX4

Osvětlení, signalizace, audio, pojistky.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Storman
**

Re: Vstavana navigacia v NX4

Příspěvek od Storman »

Pedro76 píše: 31 srp 2026, 12:33 Ahoj, tak mi přijde že se závazek každý měsíc online aktualizace map Hyundai nějak rozpadl.... je tu někdo kdo má aktivní BluelinkPRO na ccNC a mohl by se kouknout jakou má poslední verzi Realtime map ? Já mám 2606121.. což přišlo už někdy v červnu... konec srpna.. a nikde nic... :-)
Díík
Mám ešte mesiac aktívne Pro a verziu mám rovnakú ako ty.
Predlžovať Pro nebudem, aj keď mi ovládanie auta na diaľku bude asi chýbať...ale za tie prachy je to málo muziky.
Tucson NX4 HEV N-line Premium Ecotronic grey 2026
Mazda MX-5 Razor Blue 2005
Reklama

dibarbora

Příspěvek od dibarbora »

Pro predlžovať nemusíš... stačí Ti Blue Link PLUS za 29€ ročne. Máš tam všetky funkcie diaľkového prístupu a diagnostiky auta a on line vstupy (premávka, ceny palív...počasie) do navigácie. Aktualizáciu máp spravíš raz za čas cez USB.
Hyundai Tucson NX4 HEV, 158kW, 2WD, Style+IQ-LED
ex.Hyundai Tucson NX4 Shine+, 1,6TGDi, 110,1kW, 2WD MT6 bez náznaku hybridu
ex.Hyundai i30 kombi PDe Family 1.4 T-GDI 6st.
Axel.Foley

Příspěvek od Axel.Foley »

Pedro76 píše: 31 srp 2026, 12:33 Ahoj, tak mi přijde že se závazek každý měsíc online aktualizace map Hyundai nějak rozpadl.... je tu někdo kdo má aktivní BluelinkPRO na ccNC a mohl by se kouknout jakou má poslední verzi Realtime map ? Já mám 2606121.. což přišlo už někdy v červnu... konec srpna.. a nikde nic... :-)
Díík
To víš, léto, dovolené 8)
Hyu Tucson 1,7 CRDi Czech Edition, 09/2016, Sand White - prodáno
Pedro76
**

Příspěvek od Pedro76 »

Pánové (a dámy), tak prd léto a dovolené atd.. samo že chyba inženýrů z NDR.... :-) Mi to nedalo, že půlka září a pořád žádný online update map... tak jsem otevřel chat s update stránce... a dozvěděl jsem se, že sice mám poslední verzi systému vozidla, ale verze map která byla distribuována v prvních vlnách OTA update není poslední, že v rámci USB distribuce všem byla přidána nová verze. A nějakou chybou kterou zatím vývojáři neodstranili se zasekne měsíční aktualizace (u těch kteří dostali aktualizaci přes OTA a neprovedli "force update" přes USB následně)
No tak nezbylo než provést update přes USB (varianta byla že můžu napsat vývojářům či už vidí nějaké jiné řešení)... tak jsem to tam o víkendu natlačil znovu cestou po světě... a světe div se.. už to zase stahuje...
IT mě živí... takže tohle mi hlava nebere... jak to mají postavený... ](*,) ](*,)
2025 Hyundai Tucson FL MR26 NX4 1,6 T-GDI HEV N-Line Premium Ecotronic Grey Pearl
2024 Tucson FL NX4 1,6 T-GDI HEV 20-Years Luxury Cypress Green Pearl (Totálka)
2021 Tucson NX4 MHEV IMT 132kW Style Prem. (prodáno)
2016 Hyundai i30(prodáno)
Mexican
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mexican »

pred odjazdom na Sardiniu som aktualizoval zo zotrvacnosti Tucsona na EUR.55W_L.001.001.260128
Vcera sme boli v Belotine (u chovatelky bengalskych maciek) no a prekvapenie prekvapenie - D1 okolo Prerova ta naviagcia ani po aktualizacii stale nepozna. V okoli Strelic mame zavrete cesty (idu volby, takze sa rekonstruuje ako o zivot) a tam sme si teda uzili chaos celkom nenormalny. Takze naz s toho vytiahol google a nasledne som tam hodil Sygic kedze som videl ze ma po prejdeni krizovatky pri vyskove (D46/D1) Hyundai navi zacala zmatkovat a tahala ma znovu na olomouc cez Morice a podobne. Proste od Hulina okolo Preova ma stale pole..

sklamanie pretoze si spominam, ze okolo Prerova sme po novej D1 sli na konci februara 2026 (takze 6+ mesiacov)
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
Axel.Foley

Příspěvek od Axel.Foley »

To je úúúplně no´mální, Luďo.
Hyu Tucson 1,7 CRDi Czech Edition, 09/2016, Sand White - prodáno
Pedro76
**

Příspěvek od Pedro76 »

čau,
Je tu někdo z Hodonína ? nebo blízkého okolí ? Zaznamenal jsem podivný jev v infotaimentu když přijedu do Hodonína od SK z Holíče.
Běžně jezdím okolo po 55tce směr Strážnice, tam napohodu... ale když přijedu z Holíče, tak na začátku Hodonína mi vypadnou online služby... a naskočí až když přijedu na kruháč za městem s 55tkou..
poprvé jsem si říkal nějaký výpadek, podruhý jsem si říkal.. to už jsem zažil.. a dneska znovu.. to už je pattern... Vás tam ruší od internetů nebo co ? :mrgreen: :mrgreen:
divný ale že Bluelink ukazoval dvě čárky... ale navigace šla do offline... a když jsem ji vypnul a naplánoval znovu, nepomohlo.. naladilo se v offline... a až u hlavní se to přeplo na online...
2025 Hyundai Tucson FL MR26 NX4 1,6 T-GDI HEV N-Line Premium Ecotronic Grey Pearl
dibarbora

Příspěvek od dibarbora »

Občas tiež sledujem, že systému chvíľu trvá (po prekročení hranice) kým sa zorientuje v novom prostredí a prihlási do miestne príslušnej mobilnej siete. Nie je to ale pravidlom.. asi bude aj záležať v akom stave periodických cyklov komunikácie navigácie dôjde k prerušeniu dátového pripojenia. Niekedy si to navi "všimne" a niekedy "nie".
Hyundai Tucson NX4 HEV, 158kW, 2WD, Style+IQ-LED
ex.Hyundai Tucson NX4 Shine+, 1,6TGDi, 110,1kW, 2WD MT6 bez náznaku hybridu
ex.Hyundai i30 kombi PDe Family 1.4 T-GDI 6st.
Pedro76
**

Příspěvek od Pedro76 »

když jsem to Claudil, tak to dávalo něco ve stylu co píšeš.. že se to může držet SK operátora zuby nehty ale síla je tak slabá že to pak datově nedá, ale na CZ se nepřepojí dokud neztratí poslední záchvěvy SK sítě...ale divný že jsem si toho jinde než v tom Hodoníně nevšiml.. a to SK a AT hranice jezdím pomale každý víkend...tuhle trasu sporadicky....tak asi nějaká lokální anomálie...
Odpovědět

Zpět na „Tucson III - Elektronika“