Koupit coupe 1.6 ???
Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
- Mildy
- *
- Kontaktovat uživatele:
takže ohledně motoru-komplet skracené sportovní sání z přivodem studeného vzduchu,komlet celý svody od hlavy až ven bez filtru s pruměrem 5cm. čip tuning a leštěné kanalky a ventily+tvrzené pružiny. podvozek -koni tlumiče,kola 17 s pneu good year F1 235,40 a hankook EVO 1 215,40. neřikam že je to lepši jen se mužu srovnat i s 2.0l. na sraz se chystám..

- Reklama
A máš těch 108kw naměřený na brzdě?Mildy píše:takže ohledně motoru-komplet skracené sportovní sání z přivodem studeného vzduchu,komlet celý svody od hlavy až ven bez filtru s pruměrem 5cm. čip tuning a leštěné kanalky a ventily+tvrzené pružiny. podvozek -koni tlumiče,kola 17 s pneu good year F1 235,40 a hankook EVO 1 215,40. neřikam že je to lepši jen se mužu srovnat i s 2.0l. na sraz se chystám..

- LongStar
- Kontaktovat uživatele:
kolik ma 1.6 v zakladu kW???myslim nakejch 84?? no ten chip neco hodi no:) proc ne:)bocelini píše:A máš těch 108kw naměřený na brzdě?Mildy píše:takže ohledně motoru-komplet skracené sportovní sání z přivodem studeného vzduchu,komlet celý svody od hlavy až ven bez filtru s pruměrem 5cm. čip tuning a leštěné kanalky a ventily+tvrzené pružiny. podvozek -koni tlumiče,kola 17 s pneu good year F1 235,40 a hankook EVO 1 215,40. neřikam že je to lepši jen se mužu srovnat i s 2.0l. na sraz se chystám..
 S-coupe s Fénem:)
  S-coupe s Fénem:)ScoupeTech ->->->->->->->VWGolf-IV Objem stylem nenahradíš!!!
- Mildy
- *
- Kontaktovat uživatele:
mám 85kw je to ta druha 1.6 jedná má totiž 84kw. Jo do Ostravy jsem jezdil celkem často. Vubec nechci ponižovat 2.0l jsou dobré, jen jsem řekl že se mužu s nimi rovnat nic vic.sprinty jsem si z 2.0 ješte nedaval ,ale když jezdíme a nahanime se tak jako by jsme měli stejné motory ,ovšem ja to musím vic točit. Kdy ,kde se chystá nějaký sraz?

- black_sheep
- Moderátor
tak to pak jo, kdyz to ten z dvoulitru toci do ctyr tisic a ty do sesti, tak to pak muze bejt srovnany.. to jo, ale tu spotrebu bych pak nechtel v tvem pripade videt.. a proto mam dvoulitraMildy píše:mám 85kw je to ta druha 1.6 jedná má totiž 84kw. Jo do Ostravy jsem jezdil celkem často. Vubec nechci ponižovat 2.0l jsou dobré, jen jsem řekl že se mužu s nimi rovnat nic vic.sprinty jsem si z 2.0 ješte nedaval ,ale když jezdíme a nahanime se tak jako by jsme měli stejné motory ,ovšem ja to musím vic točit. Kdy ,kde se chystá nějaký sraz?

I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS

History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
- 
				tomas.holoube
- **
- black_sheep
- Moderátor
to urcite nenitomas.holoube píše:no trošičku jsem přemýšlel a asi děláme z komára velblouda ne??? určitě tim je myšlený 108 koní stačí se zamyslet. ale na druhou stranu není nemožný dostat ze 1,6 108kw co říkáte
 nic proti ty 1.6, vono by to mozna i stacilo.. ale predstav si kolik by mel dvoulitr po tech upravach, takze pokud nekdo honi kone, je dobry zacit tim, ze koupim dvoulitra
 nic proti ty 1.6, vono by to mozna i stacilo.. ale predstav si kolik by mel dvoulitr po tech upravach, takze pokud nekdo honi kone, je dobry zacit tim, ze koupim dvoulitra 
I ❤ cars

- 
				tomas.holoube
- **
aha tak nemyslel   , trošičku jsem si nepřečetl, ale věřim tomu. A gratuluju k výkonu konečně nějakej potuněnej motor
 , trošičku jsem si nepřečetl, ale věřim tomu. A gratuluju k výkonu konečně nějakej potuněnej motor  , doufám že to 2,0 natrhne prdel
 , doufám že to 2,0 natrhne prdel  

není hezčí pocit než se slabší kubaturou natrhávat zadky 

vždycky přijde borec a co dáme závody na moto? co to máš? říkám vfr400, aha tak to ti s moji 600ccm natrhnu prdel , jenomže 4válec postavenej do V kterej točí 15000 otáček a má 70 koní je kurva hbitej a to nemluvim o zatáčkách a pak každej
  a pak každej  

, trošičku jsem si nepřečetl, ale věřim tomu. A gratuluju k výkonu konečně nějakej potuněnej motor
 , trošičku jsem si nepřečetl, ale věřim tomu. A gratuluju k výkonu konečně nějakej potuněnej motor  , doufám že to 2,0 natrhne prdel
 , doufám že to 2,0 natrhne prdel  
 není hezčí pocit než se slabší kubaturou natrhávat zadky

vždycky přijde borec a co dáme závody na moto? co to máš? říkám vfr400, aha tak to ti s moji 600ccm natrhnu prdel , jenomže 4válec postavenej do V kterej točí 15000 otáček a má 70 koní je kurva hbitej a to nemluvim o zatáčkách
 a pak každej
  a pak každej  
accent 1.3,Zatmavený,alu borbet,bosi výfuk,musika

- Vladislav Bureš
- Kontaktovat uživatele:
Tady se řeší úprava výkonu ne časy tam to je o řidiči ale tady jde spíše o nárůst výkonu z úprav mě čeká motorová brzda abych měl klid  

Scoupe LS
Scoupe GT
Nissan 200SX S13 1992
Nissan 200SX S13 1989
E36 318TDS T
Scoupe GT
E36 325Ci
E36 325Ci
AUDI A6
BMW E39 530d T
Audi S4 2,7 BiTurbo quattro
Ford Fiesta 1,4 TDCI 2005

Scoupe GT
Nissan 200SX S13 1992
Nissan 200SX S13 1989
E36 318TDS T
Scoupe GT
E36 325Ci
E36 325Ci
AUDI A6
BMW E39 530d T
Audi S4 2,7 BiTurbo quattro
Ford Fiesta 1,4 TDCI 2005
- Mildy
- *
- Kontaktovat uživatele:
taky planuji upravy, chtěl by tak dát sklokeramickou spojku, a uvažoval jsem o turbu s blow ventilem, ale je to složitý zasah protože to není diesel, chtěl jsem turbičko přímo na vypinač jako je např. u imprezy WRX N14. jeden mi nabizel i dusík ale to by musel cely motor překopat kované písty a pod, to by byla tak investice na 100 000. ale na to kašlu to raději mám v planu si ještě koupit nisan 350Z. ale na to si počkam ještě..  jinak máte tady někdo upravené motory??
 jinak máte tady někdo upravené motory??