ze 170koní jsem na cca 300 (Borek promine brzda příjde) nez Z350 tak raději S14a
  ze 170koní jsem na cca 300 (Borek promine brzda příjde) nez Z350 tak raději S14a  
Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
Sklokeramická spojka? kdyby kovokeramická tak budišMildy píše:taky planuji upravy, chtěl by tak dát sklokeramickou spojku, a uvažoval jsem o turbu s blow ventilem, ale je to složitý zasah protože to není diesel, chtěl jsem turbičko přímo na vypinač jako je např. u imprezy WRX N14. jeden mi nabizel i dusík ale to by musel cely motor překopat kované písty a pod, to by byla tak investice na 100 000. ale na to kašlu to raději mám v planu si ještě koupit nisan 350Z. ale na to si počkam ještě..jinak máte tady někdo upravené motory??
 turbo kit na tvůj motor se dá sehnat a zase tak složité to není jen měmíš motor od základu
  turbo kit na tvůj motor se dá sehnat a zase tak složité to není jen měmíš motor od základu   ono měnit atmosféru na turbo je složitá práce to si raděj pořit turbo motor a ten posiluj
  ono měnit atmosféru na turbo je složitá práce to si raděj pořit turbo motor a ten posiluj 

ikdyz na 1.6 85kW je dost to je pekny vykon ale v docela bych se podival na naky sprint 1.6 a 1.5T protoze papirove maj stejny vykon:)
  ikdyz na 1.6 85kW je dost to je pekny vykon ale v docela bych se podival na naky sprint 1.6 a 1.5T protoze papirove maj stejny vykon:)   ale nismo 35OZ jeeeejeeeee to bych bral paradicka!!!!! jdi do toho:) jen budu tise zavidet:(
  ale nismo 35OZ jeeeejeeeee to bych bral paradicka!!!!! jdi do toho:) jen budu tise zavidet:(  

S-coupe s Fénem:)
  S-coupe s Fénem:) a možná víc.
 a možná víc.  Vláďo to jsme šťourové,ale když to stále dole píšeš,nezaškodilo by zajet na brzdu,ať si z tebe neděláme legraci a máš klid.
 Vláďo to jsme šťourové,ale když to stále dole píšeš,nezaškodilo by zajet na brzdu,ať si z tebe neděláme legraci a máš klid.  Hele Hyundai Coupe GK má také nějaký borec naladěné na 480hp i s grafem z brzdy.Dokonce to mám i někde v PC uložené.Ale nech změřit toho svého bzuka.
 Hele Hyundai Coupe GK má také nějaký borec naladěné na 480hp i s grafem z brzdy.Dokonce to mám i někde v PC uložené.Ale nech změřit toho svého bzuka.  

Klidne ja i kdyz vim ze vitez je uz znamej!mirpie píše:to jo, ale kdo s ním bude závodit....

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |