Podívat možná jo, závodit asi neDavepic píše:Nechystáse někdo z vás asi okolí Ostrava na Tuning do Kopřivnice??? že by jsme se tam mohlo sejít par Kupečekwww.tuningtech.cz
Mošnov 5.4.2008
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
- Kámen_Dave
- **
- Kontaktovat uživatele:
Podívat taky, ale určitě ne s kupečkemTringi píše:Podívat možná jo, závodit asi neDavepic píše:Nechystáse někdo z vás asi okolí Ostrava na Tuning do Kopřivnice??? že by jsme se tam mohlo sejít par Kupečekwww.tuningtech.cz
pokud by náhodou někde hledal
Jasně,že zavodit nemusíšTringi píše:Podívat možná jo, závodit asi neDavepic píše:Nechystáse někdo z vás asi okolí Ostrava na Tuning do Kopřivnice??? že by jsme se tam mohlo sejít par Kupečekwww.tuningtech.cz
- Tringi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Davepic píše:Proč by jsi to leštil dyt to musí byt KUA naleštěné ještě pořad od výroby ne???Tringi píše:No, vidím to tak, že dva dny předem přezuju na letní, den předem to umyju, naleštím a pak tam budu na parkovišti akorát machrovat a balit kočandy![]()
![]()
A nějaké "tuzingy", ať si dělaj co chtěj
noo, a nejlépe naleštit zbytek karoserie voskem s PTFE....... to si pták sedne a než se stačí vy....t, podjede mu noha a rozbije si zobák o koncovku výfuku 
Hele, ale to není sranda, na vlastní oči jsem viděl, jak si na mou čerstvě naleštěnou karoserii sedla moucha a normálně ujela dolů
(leštím teflonovým voskem s želvičkou) 
Hele, ale to není sranda, na vlastní oči jsem viděl, jak si na mou čerstvě naleštěnou karoserii sedla moucha a normálně ujela dolů
Dříve: Accent 1.3i 12 V, 1998, 3dv., green metal, sem tam lehce něco jinak, než jak to bylo originál 
Nyní: Citroën C5 II generace, 1.6 HDI
Nyní: Citroën C5 II generace, 1.6 HDI
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Vy jste puntičkáři.Rozpláclé mouchy,hovínka od ptáků....Já se nejvíce bojím konce zimy-to u nás nevydrží sněhuláci,co mají slabší nervy a páchají sebevraždy.draceq píše:noo, a nejlépe naleštit zbytek karoserie voskem s PTFE....... to si pták sedne a než se stačí vy....t, podjede mu noha a rozbije si zobák o koncovku výfuku
Hele, ale to není sranda, na vlastní oči jsem viděl, jak si na mou čerstvě naleštěnou karoserii sedla moucha a normálně ujela dolů(leštím teflonovým voskem s želvičkou)
Rozpláclou mouchu nebo trus utřete hadrem,ale mě na očištění auta lopata nestačí Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži