ivan píše:Ježíšmarjá prej červencový výkend
Dvoulubore Tebe k něčemu pustit,člověk tu chvíly není a už se tu dějou takový věci
Jinak mám odhlasováno
Jen si rejpnete vsichni! Aspon si to budu lip pamatovat
Stejne by me ale zajimalo, jestli mi nekdo poradi, jak se to da opravit... Moje chaba inteligence na to nestaci...
Ahoj!
Tak pevny termin je 20-22.6.2008 v cempu v Roudne jako loni.Pan soukup o tom vi.Ubytovani je mozne budto v chatkach ktere jsou po 2 a nebo ve stanech.Chtelo by to udelat seznam,kdo bude mit zajem o chatku.Jsou tam i pekne socialky.Tak kdo vsechno pojede?
Accent 1.5 GT
Lantra 1.8 GT 94 , Lantra 1,6 GLS na dily
Trajet 2.0 CVVT 2005 momentálně na JIPce po manželčině zásahu. :-(
Trajet 2.0 CVVT 2006 plyn
Sonata 2.0 2002
H-100 Vodácký šmajchlkabinet s lůžkovou úpravou! :-)
Hujer píše:Ahoj!
Tak pevny termin je 20-22.6.2008 v cempu v Roudne jako loni.Pan soukup o tom vi.Ubytovani je mozne budto v chatkach ktere jsou po 2 a nebo ve stanech.Chtelo by to udelat seznam,kdo bude mit zajem o chatku.Jsou tam i pekne socialky.Tak kdo vsechno pojede?
To je slovo .... Tak to ma vypadat .... Diky Hujere ...
Se mnou pocitej ... Vsak vime ...
XMira píše:Nejnovejsi zpravy z Roudne. Mistni hospoda snizila ceny:
Grilovane veprove koleno: 100g za 14Kc, tatarak za 50Kc!
Borku, tohle neni info pro Tebe. Situace s rizkama se nijak nemeni
Tvůj úvod vypadal,že nějaký čuník dostane milost,ale konec příspěvku je pro prasátka asi zklamání. :?Potvora čuník-sabotuje výkrm a snaží se držet podváhu. Šnicle musí být Co když bude hospoda zavřená,že?
Beru jednu chatku-tentokrát si uděláme rodinný výlet.Velká pochvala pro Hujera,za organizaci
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži