mam accent 1,5, 96r. Zacala mi dako kolisat teplota motora resp, stupat..musim kurit aby isla dole. V zime na volnobehu mi zase prestavalo kurit. Vie mi dakdo poradit?
diky mockrat

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Termostat ti zasekava....vymenit....raz ti ostane otvoreny a raz zavrety....ked ostane zavrety prehrieva sa ked otvoreny tak motor sa neohreje....matiss píše:Nazdar,
mam accent 1,5, 96r. Zacala mi dako kolisat teplota motora resp, stupat..musim kurit aby isla dole. V zime na volnobehu mi zase prestavalo kurit. Vie mi dakdo poradit?
diky mockrat![]()
matiss píše:Nazdar,
diky mockrat![]()
matiss píše:dikes , myslel som..ale doufal ze mozno len vodu doliat
za 250 je to v poho
matiss píše:no sak prave, ze som tam vodu este nelial..mal som to v servise asi 4 mes dozadu, ale nevim ci tam dolili alebo ne..
ak ne, tak tam moc asi nebude..lebo ja to mam dost dlho a este som tam nelial..akurat do ostrekovacov, kapalinu do serva som dolieval, aj brzdovku..ale vodu nikdy)
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |