jste ho*no klasiciLongStar píše:tyhle auta jsou krapet nekde jinde! ale priklanim se k tomu ze cupe ma lepsi zvuk!! nicmene bmw mergl ferarko pro me nejsou nic!! asi nejsem klasik:)

U toho laděnýho potrubí je kromě patřičného optimálního průměru/průřezu důležitá délka jednotlivých větví sběrného potrubí. Všechny musí mít stejnou délku a zároveň zahnutý bez malých rádiusů, není to sranda. Jinak to laděné sběrné potrubí se nikdy nepodaří naladit na celé spektrum otáček. V praxi se "ladí" jen u sportovních/závodních aut a to jen na nejvyšší otáčky, resp. na otáčky maximálního výkonu. Mít laděný svody na autě, s jímž jezdíš po silnici není moc přínosný, protože naopak v nižších otáčkách to není ku prospěchu.

koukal jsem jak to slušně tahá takže paráda, to by se mi líbilo taková akcelerace
 koukal jsem jak to slušně tahá takže paráda, to by se mi líbilo taková akcelerace  

Nemas jeste nejakej jinej odkaz kdo to prodava?
 Nemas jeste nejakej jinej odkaz kdo to prodava? nevím ale příjde mi to že k tomu kitu budou třeba dodělávky možná se pletu ale když si vemu co je všechno třeba pro úpravu přeplňovaného motoru a tady se dělá z AT tak mi tam chybí spousta věcí.
  nevím ale příjde mi to že k tomu kitu budou třeba dodělávky možná se pletu ale když si vemu co je všechno třeba pro úpravu přeplňovaného motoru a tady se dělá z AT tak mi tam chybí spousta věcí.