Tak schodou okolnosti taky ji mam na leas 6let, tehda mi taky vysla na 609 ale to bylo po vsech moznych slevach a dostal jsem k tomu koberecky, folie na zadku(bocni zadni, zadni sklo)a ovladani radia na volant. To je ale nic moc pac jen V+/- , Mode a Mute. Nicmene jinak jsem naprosto spokojenej majitel. Sice jsem si ji trochu domazlil jak na vzhledu tak chipem motoru aby to bylo to prave:) Co se me stalo ale nedovedu s urcitosti rici ze to bylo chipem je: Zagarbonizovany EGR ventil, spatna cidla na filtru pevnych castic. To jsou zatim zavady co se projevili. Mam k dnesnimu dni nalitano 60000Km. Jel jsem stim dneska i do brna. Pri ceste po dalnici 150-200Km/h zrala 7.5-7.7l i s klimou(sem tam spinala hlavne pri ceste zpet). Hlavne co me vzdycky potesi kdyz si dam nejakyho Octavkare kterej si mysli buhvi co nema

Pak slapnu na plyn a fiiiiiiiiiiii 1.9TDi je nekde kdesi vzadu :)Zrovna dneska takovej peknej pripad kdy se proste plouzil 140Km v levym pruhu a ne a ne se zaradit. Predemnou jel jeset passat tak ho vzal z prava (hnus ale co jinak s blbcem) ja samo hned za nim ale trochu sem se musel vecpat .)Tak se vztekal jak blazen pak me chtel podject taky ale nepovedlo se a furt troubil pak se uvolnilo misto (konecne) a fiii a uz jsem ho nevidel
Co me osobne se na moji sonatce hodne libi jsou dodelane Xenony!10000k a da to tomu autu uplne jinaci nadech a hlavne se stim jezdi dobre v noci. Hlavne to chce mit pak spravne sestelovane aby si neoslnoval.) Jeste co je podle me pekny je "lizatko" na kufr. Je to fakt jen decentni kosmetickej doplnek a zmeni to lehce tvar auta. Toho jsem si ale vsiml az kdyz jsem ho videl na jine sonate

Schodou okolnosti majitele usteckeho Hyundai:)
Zde nejake fotky. Nekdy snad nafotim vic ale ona ta cerna vydrzi cista jen chvili :(hlavne kdyz to clovek umeje tak se musi hnedka smraknout a je hotovo.
---------------------
Doplnim jeste ze vsechny zavady se opravovali v ramci zaruky a menili se uz predni brzdove desticky a ted v 60t prijdou asi i zadni.(Prisel dotaz soukr. zpravou)