ahoj, ta impreza má tuším bez turba 92kW ne? Kamarád má tu samou, ale ve verzi GT, 155kW. Na silnici se s ním nemůžu rovnat, takže když jezdíme někde spolu, bere na mě ohled

.
S tím co píšeš by to šlo. Já ted barvil ten plastovej nasávač co je před filtrem a byl jsem to projet zkusmo bez něj a už i to bylo poznat. Je tam tlumič hluku (ta slepá komora přichycená pásky a snýtovaná). Auto při sešlápnutí mělo supr zvuk, mnohem hlubší a samozřejmě mnohem hlasitější a bylo poznat, že autu se chce rychleji do otáček a to tam filtr pořád byl, takže když to vše sundáš, jak říkáš až po klapku, pojede to určitě super, jen někam musíš umístit váhu vzduchu....
Ta váha to je jasný, tam není co řešit, sundat vše, co pujde. Ty sedadla, krámy z kufru a rezerva udělají nejvíc. Pak by možná neuškodilo vyndat jeden přední světlomet a natáhnout tam jinou provizorní trubku/hadici přímo před klapku. Tím sítkem si nejsem moc jist, prach to nezachytí a to motoru dost uškodí. Nějakej jemnější filtr by to chtělo.. Do té hadice bys pak mohl umístit i tu váhu vzduchu.
Pneumatiky jsou alfa omega. Můžeš mít výkon jako dvě GT subara dohromady, ale pokud ten kroutící moment nepřeneseš na třecí sílu na asfalt, je to k ničemu. Pokud bude sucho a čistá trat, sliky jsoun ejlepší, maj největší styčnou plochu. Místo sliků by mohly posloužit i slušně sjeté lpneu. Zimní maj měkčí směs, takže by se možná hodily, negativem je tvar dezénu (malá styčná plocha).
Jinak ted v neděli je renocar tuning v Brně na Masarykově okruhu. Volné jízdy, sprinty, atd. Jedu tam. Bylo by fajn, kdyby se nás tam sešlo víc...