Accent r.v 2007 elegance
Moderátoři: Martun, Moderátoři
Neber to tak tragicky. Na to je práve záruka, vychytávaj chyby a konzultuj to so servisom. Vrámci garančky to musia dať do poriadku.ceme píše: bože nové auto a problém za problémom...
pokial si z BA chod na test tlmicov do MIKONY na roznavskej. bol som tam parkrat na test tlmicov a v pohode.ceme píše:ANDY 4 tomu moc never servis Hyundai tu už vela ludi sklamal ako čo im mám povedať nech ma prevezu v inom aute?? teda Acente??? alebo posadim tam do zadu technika a ten ked povie že je to o.k čo potom??? mám si dať spraviť test tlmičov???
Mikro píše:pokial si z BA chod na test tlmicov do MIKONY na roznavskej. bol som tam parkrat na test tlmicov a v pohode.ceme píše:ANDY 4 tomu moc never servis Hyundai tu už vela ludi sklamal ako čo im mám povedať nech ma prevezu v inom aute?? teda Acente??? alebo posadim tam do zadu technika a ten ked povie že je to o.k čo potom??? mám si dať spraviť test tlmičov???
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |