Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
Já už jsem se tak zžil s tím mím coupátkem tak že bez něj nedám ani krok z domu pokuď nejdu někam posedět a budu píti pívo nebo vinný střík.S alkoholem jsem nikdy za volant nesedl a to jsem z kamarádu snad jediný 2 nebo 3 kluci z 10 z party všichni jezdí pravidelně a nebo občas hrůza teď o víkendu jsem byl za největšího vola když jsem kamarádoj odjil dráty od rozdělovače ve 120L a přitom jsem to dělal pro jejich dobroDEDe píše:hele sou i taci co na plnou neujedou ani 350 napriklad ja nekdy snad ani tech 300 mam ten pocit) 500Km ujet je nehodou hezky cislo
) ja osobne sem prestal tyhle udaje sledovat radeji ale u pumpy jsem kazdej tyden minimalne jednou mam ten pocit
Jenom tě opravim, to čidýlko nejni váha vzduchu, ale čidlo teploty nasávaného vzduchu...Jerry159 píše:O d té doby co jsem šahl na výfuk a na sání tak se nedostanu nad 500km na nádrž onoje taky že zas já jezdím takovím stylem že v městě musím vytáhnout jedničku na 60 a pak tam řadím na 4-ku a to už tam je něco kolem 50km/h no a pak když zrychluji z města na 90 tak si taky podřadím a vytočím tono asi musím změnit styl jízdy pač už mě to začíná pěkně prdět jezdit každý týden pro plnou za 1550kč halaluja
musím akorát ještě v pátek zavařit výfuk důkladně pač ted jsem zjistil že to mám jak jsem navařoval trubku zasvody místo těch dvou tlumiču tak tam mám prasklinku a dělá to rachot a pak u toho duplexu taky
a v sání musím navrtat Ďourku a na silikon tam přidělat váhu vzduchu a doufám že se to pak zlepší.
Jinak když mám výfuky otevřený najedo 340km na když je mám zavřený Něco kolem 400-420 tímhle stylem jízdy.
Já jsem si nebyl jistMartasZ píše:Jenom tě opravim, to čidýlko nejni váha vzduchu, ale čidlo teploty nasávaného vzduchu...Jerry159 píše:O d té doby co jsem šahl na výfuk a na sání tak se nedostanu nad 500km na nádrž onoje taky že zas já jezdím takovím stylem že v městě musím vytáhnout jedničku na 60 a pak tam řadím na 4-ku a to už tam je něco kolem 50km/h no a pak když zrychluji z města na 90 tak si taky podřadím a vytočím tono asi musím změnit styl jízdy pač už mě to začíná pěkně prdět jezdit každý týden pro plnou za 1550kč halaluja
musím akorát ještě v pátek zavařit výfuk důkladně pač ted jsem zjistil že to mám jak jsem navařoval trubku zasvody místo těch dvou tlumiču tak tam mám prasklinku a dělá to rachot a pak u toho duplexu taky
a v sání musím navrtat Ďourku a na silikon tam přidělat váhu vzduchu a doufám že se to pak zlepší.
Jinak když mám výfuky otevřený najedo 340km na když je mám zavřený Něco kolem 400-420 tímhle stylem jízdy.
Už to vím mi tam nemáme váhu vzduchu ale máme ve svodech sání nějaký čidlo tkerý to nahrazuje a to čidlo ve filtru je teplota vzduchu a děkuji MirpiemuMartasZ píše:Myslim že je před tim vstupem ze sání, jak je tam napsáno CSFI, ale jistej si nejsem... každopádně ty v Coupe váhu vzduchu řešit nemusíš.. horší to maj Sonaty a Lantry, páč ty ji maj přímo ve filtru
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |