Moderátoři: Farrael, Moderátoři
jj super, ale kde si ten vejfuk sehnal a za kolik ? ... sehnal by si mi ho ?... a poslal ? ... normálně bych ti poslal peníze, nějakou dobírkou nebo takEngineer píše:Ja ti poslem pre inspiraciu fotku mojho zadocku pred zmenou kolies
Ako vravi nadsenec nadomnou...mirec píše:vsak normalne chod na www.autodoplnky.cz alebo takeho nejakeho shopu a kup si uni...ja mam tiez uni Xhaust z autodoplnkov a v pohode....este som dal aj green filter a v pohode auticko taha...ziadny negativny vplyv to nemalo...a zvuk to ma taky dunivy ale nie zas prilis...ked chces ostry tak odporucam anticor...tie maju ostry zvuk...
a furt mas te biele diskyEngineer píše:BTW Mirec: Uz mam 195/45 R 15... Velmi dobra volba a velmi dobre odporcania si mi v minulosti dal...Suchanie odstranene...
ano ano, kazdy ma svoj stylMarek_PD píše:a furt mas te biele diskyEngineer píše:BTW Mirec: Uz mam 195/45 R 15... Velmi dobra volba a velmi dobre odporcania si mi v minulosti dal...Suchanie odstranene...
nevravim ze vyzeraju zle ale mozno by to chcelo neco lestene
(ale chapem to dostleze do penazi)
Nooo rad som pomoholEngineer píše: Ako vravi nadsenec nadomnou...
BTW Mirec: Uz mam 195/45 R 15... Velmi dobra volba a velmi dobre odporcania si mi v minulosti dal...Suchanie odstranene...
Ty si mal aj sportove tlmice aj pruziny?mirec píše:Nooo rad som pomoholEngineer píše: Ako vravi nadsenec nadomnou...
BTW Mirec: Uz mam 195/45 R 15... Velmi dobra volba a velmi dobre odporcania si mi v minulosti dal...Suchanie odstranene...
mna caka vymena tlmicov a pruzin...kedze pri prvom pokuse som zistil ze tie tlmice co tam mam uz same klesaju len ked su vo zvislej polohe...taaakze je to dost naprd...
Nie tlmice su seriove, pruziny este auto ani nevideliEngineer píše:
Ty si mal aj sportove tlmice aj pruziny?
Ja idem skusit znizit pri seriovych tlmicoch iba pruzinami, som zvedavy na vysledok lebo nazory sa dost lisia...
No dostal som viac pozitivnych ohlasov ako negativnych.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |