prisiel som, skusal som, nenastavil somDEXTER píše:trupo okamzite daj do placu fotoa neviete nahodou ci sa da zmenit na tych hodinach 12H rezim na 24 hodinovy ??

Moderátoři: Martun, Moderátoři
prisiel som, skusal som, nenastavil somDEXTER píše:trupo okamzite daj do placu fotoa neviete nahodou ci sa da zmenit na tych hodinach 12H rezim na 24 hodinovy ??
za 505 000 dostanes i30cw vo verzii Style, a to uz je trochu o inom ako fabkaDavid C3 píše:hmmm...mám mail na technického ředitele Hyundai.cz (jedlicka.antonin@hyundai.cz) jinak sem s autem spokojený a neměnil bych.. možná za Fabii combi II v 1.9Tdi sport ale ta stojí 500tisza 329 super auto a parádní svezení...
Tu Fabku sem chtel dřív.. to je jasné že ted bych koupil I30 SW jinak za 5 let si ji dovezu z DE. 3 roky starou 100najetoMexican píše:za 505 000 dostanes i30cw vo verzii Style, a to uz je trochu o inom ako fabkaDavid C3 píše:hmmm...mám mail na technického ředitele Hyundai.cz (jedlicka.antonin@hyundai.cz) jinak sem s autem spokojený a neměnil bych.. možná za Fabii combi II v 1.9Tdi sport ale ta stojí 500tisza 329 super auto a parádní svezení...
Náhodou, ty budíky vypadaji super !! Konečně nějaká inovace, která nového majitele nenas...reEB trupo píše:Vecer az bude tma, tak tie budiky vyfotim este raz. Cez den totiz nevidno, ze svieti ten pasik. Vidno to iba vecer...
A este cosi, tiez som bol milo prekvapeny, ked som vecer zistil, ze spetaky su stmavene a neoslnuju ma auta za mnou. Neviem ako to robia, ale viem, ze to montuju do dost drahych aut. Normalne nemusim klopit spetak - to iste sa tyka aj tych vonkajsich. Najprv som si myslel, ze je to sklami na aute, ale ked som stiahol okno, tak svetlo z auta iduceho za mnou vyzeralo v spetaku ako ohnik zo sviecky.
Ahoj a vítej v klubuBigMax píše:Nazdar všem!
Když dovolíte,zařadím se mezi Vás - majitele nového accentu.
Dnes jsem zaplatil zálohu (CRDi -zlaťák,béžový inter).
a mám počkat 14.dní - kruci,to bude doba!
![]()
Forum jsem zběžně pročetl a vypadá to,že budu v dobré společnosti.
zatím ahoj - BigMax - Příbramsko
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |