p.s.: ty světla by pak byli čirý s bixenonovou čočkou ( buď s černym, nebo se stříbrnym pozadim ) ale nechtělo se mi to už předělávat na tý fotce
origo:

1. verze

2. verze

3. verze

4. verze

5. verze

6. verze

Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
joo ta modrá barva by byla v plynulym přechodu nějak od úrovně tý linky třeba .. to už je jedno.. to já udělal tyhle obrázky jen tak pro představu. Jinak když už tak to bude na 100% modrá protože už mám modro-bílej interiér a různý doplňky a modrá a bílá se mi líběji .. takže ještě stáále vubec nevim kterej lak časem teda dám .. světla zatim vyhrávaji černý ...Limitz píše:nejvíc se mě líbí čtverka, hlavně ty černé světla tomu slušía tu modrou barvu bych vedl po té lince co vychází z horního rohu blinkru, a taky víc než modrou by se mě líbila červená, ale to už je věc vkusu
Macháčku,Macháčku-to chce častěji měnit trenýrkymacháček píše:Mám ňák dva pruhy stále spojený s fotbalovejma trenýrkama (značkovýma samo)
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |