nevite jak to dat prec lebo sa bojim ze keby to zacne "odskrabovat" ze znicim lak..diky
inak taka momentka z mesta(my sme ten modry

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
vsimol som si ze v podpise mas napisane ze mas accenta 07 a ten pokial viem ma chromove nalepovacie pismenka. na prvej generacie je to neco ineMexican píše:vyskusana metoda je fen a zubna nitchce to trochu trpezlivost, ale vysledok stoji z ato
Fenom nahrejes a nechtom zlupnes postupne dole...Marek_PD píše:nechapem jak niekto moze toto o sebo tvrdit(ze je cocot)
ok diky ked sa vratime z dovolenky skusim to.a este ked to budem nahrievat cim to zosupnut, nejakou drevenou palickou
ja som vacsinu zrypol nechtom a zvysok docistil technickym benzinom...ale isto by to slo dole aj s jarovou vodou si myslimMarek_PD píše:este raz dikes![]()
teraz ked sme sli na chvilu prec s autom tak som nechtom zarypol do S(GLS) a islo to krasne dole len tam troska ostal obrys ale to dam nejak dole pripadne rozlestim. ale vravim to som skusil len ten kusok zvysok az ked sa vratime z dovolenky
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |