Rady pro koupi nového Coupečka

2002 - 2009

Moderátoři: Tringi, Moderátoři

Uživatelský avatar
laxo18
*****
Příspěvky: 1601
Registrován: 13 lis 2006, 16:36

Příspěvek od laxo18 »

ja by som omrkol oba pre istotu
accent 1,5 rv 96 65kW EX
sonata 2,0 rv 04 96kW
coupe 2,0 rv 02 102kw EX
laguna coupe rv 09 V6 dci 173kw
Reklama
 

Uživatelský avatar
DEDe
*****
Příspěvky: 1787
Registrován: 31 led 2008, 06:28
Bydliště: Brno, Ceska Trebova
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DEDe »

37 se zda byt az moc malo to je pravda , me i tech 60 co sem mel ja prislo dost malo protoze se rika ze lidi co si to kupujou jen na obcasnou vujizdku si to zase vic hyckaj a vetsinou to neprodavaji pak prez bazar ale muze to tam byt z ruznych duvodu. To moje tam bylo ze prej ze majitelka zemrela po delsi nemoci a skoro rok stalo v garazi proto to melo udajne tak malo takze vsechno je mozny a pak jen dobre pro kupce. Zkusit obhlidnout zkontrolovat a jestli bude ok nebal bych se toho jestli je to bouchle pozna kazdej trochu zkusenej mechanik. a jestli bylo prestrikane na to uz jsou taky takovy pekny masinky co meri tloustku laku maji je casto i primo v bazarech.
Hyundai Tuscani 2,7 Elisa - 12/2003
HolyHole
***
Příspěvky: 511
Registrován: 14 led 2007, 15:25
Bydliště: Zlín
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HolyHole »

Samozřejmě, že budu ještě hledat dál.... Ale pokud bych jel do toho Šumperka, tak bych se ti ozval a nějak bysme se mohli domluvit, že bys mi dal ten kontakt na toho svýho známýho mechanika. To by bylo fakt super.
Scoupe 94,1,5iLs 65Kw červený s černou kapotou - R.I.P
Coupe FX 2003, 105 Kw, stříbrný šíp
Uživatelský avatar
Borek
******
Příspěvky: 4501
Registrován: 25 črc 2005, 01:25
Bydliště: Orlické hory
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Borek »

Dede-přesně jak psal Rasty.U nás všechna prodaná auta v provedení 2,0l i 2,7l6V MAJÍ TCS.Je to i vidět na fotkách u obou inzerátů.Ke změně ceny/výbavy došlo až při prvním faceliftu.Auta přišla o TCS,hliníkové obložení stahování oken,žábry,žraločí oči....nynější verze už nemá ani vyjížděcí držák nápojů před spolujezdcem a je tam jen díra :oops: .A TCS mají nyní u současné verze jen 2,7l6V.

Vybírat mezi motory 2,0l s CVVT a bez CVVT je nesmysl.CVVT použil Hyundai z jedinného důvodu-snížit emise.Pro provoz jsou 3kW a pár Nm absolutně bezvýznamné a nepostřehnutelné.Začalo se dělat v roce 2003,kdy jsem auto kupoval a tudíž sháněl dostupné info.Mohl jsem si motor vybrat.Po odzkoušení,sehnání info,jsem neviděl důvod,proč by tohle zrovna mělo hrát nějakou roli při výběru.A deklarovaná spotřeba menší o 0,5l :D -bez komentáře.
Pokud si někdo myslí,že pozná jestli jede s autem s CVVT u Coupe nebo bez......nepozná.Pokud chce někdo i hmatatelný důkaz-viz.poslední sraz.S motorem bez CVVT jsem vždy dosahoval vyšší rychlosti na radaru po ujetí 400m a rozdíl ve sprintech byl ve prospěch 2,0l motoru bez CVVT -o několik délek auta dříve v cíli bez CVVT.Píšu to proto,aby si někdo nedával do požadavku,že chce motor s CVVT,že tím získá výkonnější auto.Jsou jiné a daleko důležitější požadavky při nákupu auta. :wink:
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Uživatelský avatar
Tringi
Moderátor
Příspěvky: 1853
Registrován: 01 kvě 2007, 19:23
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tringi »

Jop, musím potvrdit, u mého dvoulitru už TCS není :( Ale zase tam mám vyhřívané sedačky :P

DEDe, moc bych řečem typu "stálo v garáži", "starší paní", "hýčkaj" atd nevěřil. Vidím to na sobě, měsíčně nalítám průměrně 1500 km a nešetřím to ani náhodou. Třeba u Fábií to jde. Mí prarodiče mají na 5 let starém HTP nalítáno 11 tisíc km, z toho 2000 jsem jim najezdil já. Ale u Coupé, nevěřím :wink: Samozřejmě u dnešních aut se na najeté kilometry už tolik nehraje.
Hyundai Coupé 2007 Tuscani, 2.0i CVVT
Obrázek
--
blog | cv | www
Uživatelský avatar
laxo18
*****
Příspěvky: 1601
Registrován: 13 lis 2006, 16:36

Příspěvek od laxo18 »

samozrejme ze tam moze byt podfuk ale zas ani nemusi niektori ludia maju 2 auta preto niektore kusy maju menej najazdenych,niekedy je to az moc podozrive , zas ked ides kupovat auto a budes na kazdom aute hladat vec kde by ta majitel chcel oklamat je blbost ,zakon schvalnosti je taky ze aj tak sa potom nieco najde co si si nevsimol ,nevravim zas auto kupovat bez toho aby si ho clovek neprezrel nevyskusal nedal okontrolovat mechanikovi , a tie vecy co meraju lak je podla mna totalna kravina niekedy to moze byt dobre ale niekedy si iba narobis problemy napriklad ked clovek naparkuje do niecoho a rozbije len predny blatnik a clovek ked to zbada tak si hned mysli ze bolo burane je sprostost ine je ked to auto malo vystrelene airbagy toho by som sa uz bal kupit ale ked to bolo len malo buchnute a vsetko bolo vymenene v origo servise si myslim ze tym nic nestratil ani neprerobil ale je pravda ze clovek radsej narozprava ze nikdy nebolo buchnute a potom ked to zistis tak uz clovek ma odstup lebo zaklamal radsej treba povedat pravdu ,ja som si raz takto odskusal ludi ked som mal accenta som raz nechtiac nacuval do smetiaka a mal som nad zadnym svetlom preliacinnu dal som si to urobit za lacnejsie peniaze jednemu panovi ktori mi to nagitoval a nastriekal origos farbou jeden mechanik ked kukal auto tak hladal vsade mozne ale nic tam nevidel nakoniec ked som mu povedal ze toto bolo gitovane a striekane tak len cumel ze to by nikdy nepovedal samozrejme pri predaji som povedal ze tam bolo buchnute a ludom to nerobilo problem
accent 1,5 rv 96 65kW EX
sonata 2,0 rv 04 96kW
coupe 2,0 rv 02 102kw EX
laguna coupe rv 09 V6 dci 173kw
Odpovědět

Zpět na „COUPE 2G“