benzín u ONA
Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
benzín u ONA
Čauky chtěl bych se zeptat jestli má někdo zkušenosti s čerpací stanicí ONO, tankuje tam někdo? co říkate na jejich benzin? neničí to motor?

Hyundai i30 1.6GDI style paket, satin amber 
HYUNDAI COUPE 2.0 1. Generace RV. 97, Červená barva - prodáno

HYUNDAI COUPE 2.0 1. Generace RV. 97, Červená barva - prodáno
- Reklama
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Já se nebojím  
   .Tankuji dost často u Tank ONO v Trutnově Na bojišti.Občas se mě zdá,že je auto línější,ale to může být jen pocit.Jinak bez problému a cena je vždy o dost nižší než u jiných pump.Fronty aut u stojanů dokládají,že kdyby měli špatný benzín,tak by tam jezdilo jen pár neznalých/cizích lidí.Při tom návalu a výtoči,to asi špatný benzín nebude.
 .Tankuji dost často u Tank ONO v Trutnově Na bojišti.Občas se mě zdá,že je auto línější,ale to může být jen pocit.Jinak bez problému a cena je vždy o dost nižší než u jiných pump.Fronty aut u stojanů dokládají,že kdyby měli špatný benzín,tak by tam jezdilo jen pár neznalých/cizích lidí.Při tom návalu a výtoči,to asi špatný benzín nebude.  Benzín beru u všech větších  čerpaček - od Makra,Tesca až po Benzinu,OMV,Shell.Nikdy,žádný problém-je jen jedna značka,které se vyhýbám,jako čert kříži-Slovnaft.Tak ta míchanina nechutná ani jednomu autu,co mám.Po načerpání spustí ventily při sešlápnutí plynu rachot,jako když jsem natankoval 80 oktan.benzín
Benzín beru u všech větších  čerpaček - od Makra,Tesca až po Benzinu,OMV,Shell.Nikdy,žádný problém-je jen jedna značka,které se vyhýbám,jako čert kříži-Slovnaft.Tak ta míchanina nechutná ani jednomu autu,co mám.Po načerpání spustí ventily při sešlápnutí plynu rachot,jako když jsem natankoval 80 oktan.benzín  .Párkrát jsem to vyzkoušel a už mě tam nikdo neuvidí i kdybych měl jít pěšky s kanystrem 20km k jiné pumpě.
 .Párkrát jsem to vyzkoušel a už mě tam nikdo neuvidí i kdybych měl jít pěšky s kanystrem 20km k jiné pumpě.  Zrovna včera,když jsem čerpal plnou na Benzině v Rychnově nad Kněžnou,tak jsme se tam potkali s Hlobilpem(Sonata 2,5l6V).Tiburon jezdí jako drak,tak jsem mu za odměnu koupil plnou nádrž benzínu Verva100  u Benziny.
 Zrovna včera,když jsem čerpal plnou na Benzině v Rychnově nad Kněžnou,tak jsme se tam potkali s Hlobilpem(Sonata 2,5l6V).Tiburon jezdí jako drak,tak jsem mu za odměnu koupil plnou nádrž benzínu Verva100  u Benziny. 

Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži

- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
tradicne JPP (jedna pani povedala), resp... znamy ma brata a jeho priatelka pozna borca ktoremu tatkovi sa po nacerpani benzinu u .... (dosadte meno nepremiovej pumpy) poskodil motorzdenek17 píše:tak to je fajn ptz me tu nekdo rikal v praci ze to tam michaji a za chvili by se mi zadrel motor
taketo reci vedu ludia, ktori su oblbnuti reklamou premioviek. Nic ine tam nie je.. vidno na ktorych pumpach ludia cerpaju casto = napriklad u Hodejic - je tam Benzina a Unicorn, na benzine vidim tak jedno auto, u Unicornu 5-6 ... a nie su to ziadne 120cy a podobne
vsetko zalezi od konkretnej pumpy a tak skus napisat kde presne ta pumpa je
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023

2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Mexican ti to napsal přesně.Vždy,když jsem jel na sraz Hyundaiclubu do Mimoně,natankoval jsem u Tank ONO nad Hradcem Králové a nepamatuji si,že by mě někdo(ani ti co měli "kvalitní značkové"  palivo)předjel.Takže na ředidlo by to asi tak dobře nejelo,ne?
 palivo)předjel.Takže na ředidlo by to asi tak dobře nejelo,ne?  

Nedávno jsem četl,že dělali další kontrolu kvality paliv u benzinek.U benzínů problém nebyl a všechny kontrolované byly OK.Velké kvalitativní rozdíly byly naopak v naftě.Proč?Nafta je dnes výrazně dražší než benzín a nějaká ta cisterna vyjetého oleje na přimíchání(třeba ze servisu)nebo podobného sajrajtu,vyjde na pár korun.

Nedávno jsem četl,že dělali další kontrolu kvality paliv u benzinek.U benzínů problém nebyl a všechny kontrolované byly OK.Velké kvalitativní rozdíly byly naopak v naftě.Proč?Nafta je dnes výrazně dražší než benzín a nějaká ta cisterna vyjetého oleje na přimíchání(třeba ze servisu)nebo podobného sajrajtu,vyjde na pár korun.

Ja tankuju u ONO Teplice, zadny problem nebyl a najezdil jsem tak 3000Km. Naftu se me osobne stalo ze jsme nekde nabrali blbou naftu a zadrel se vstrik, popisoval jsem ve vlakne jinde. Ale benzin strach nemam jak rikal borek. Ale se sonatou jezdim jen k overenym pumpam tam uz strach mam. Ale buhvi kde se to natankovalo vzhledem k tomu ze se s accentem co ma segra jezdilo kdysi kamkoliv. Ted kdyz uz se auto predali na dalsi misto v rodine tak nevim kde tankuji ale vim ze se to jednou povedlo.)

Mitsubishi Evolution X 2009/02
Hyundai Sonata 2.0CRDi 16V 2006/10

Hyundai Sonata 2.0CRDi 16V 2006/10
U Ona už tankuji asi 3-tí rok. Žádné mé auto nikdy s benzínem nemělo problém. Vše co je proti Onu je ve své podstatě konkurenční tlachání. Než se u nás tato benzinka otevřela, tak jsme měli nejdražší benzíny v republice. Tak se nedivte, že se vytvářejí různé nátlakové akce, když benzinky v okolí museli aspoň o korunu až dvě zlevnit   . Navíc mne dostává docela běžné tvrzení, že když natankuje nádrž u :::: benzinky, tak dojede dál oproti Onu. To je fakt velmi přesné měření
 . Navíc mne dostává docela běžné tvrzení, že když natankuje nádrž u :::: benzinky, tak dojede dál oproti Onu. To je fakt velmi přesné měření   Jediný, čeho se bojím, aby se Ono nakonec nespojilo s některou skupinou benzinek, pak by to bylo na ...
  Jediný, čeho se bojím, aby se Ono nakonec nespojilo s některou skupinou benzinek, pak by to bylo na ... 
M.

M.
Hyundai Coupe 1.6 16V 
Hyundai Coupe 2.0 16V 2000 (4 očko) ne vl.vinou KO - (škoda)
Hyundai Sonata 2.0 GLS 16V 12/97
už je: Hyundai Coupe 2.0 06/07
Spotřeba: min. 8,23 l/100km; prům.9,97l/100km; max.11,81l/100km. (dlouhodobé měření)

Hyundai Coupe 2.0 16V 2000 (4 očko) ne vl.vinou KO - (škoda)
Hyundai Sonata 2.0 GLS 16V 12/97
už je: Hyundai Coupe 2.0 06/07
Spotřeba: min. 8,23 l/100km; prům.9,97l/100km; max.11,81l/100km. (dlouhodobé měření)
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
Osobně u ONA netankuju a ani nebudu. Ale až natankuješ plnou u ONA, tak si po cca 100km jeď změřit emise to něco uvidíš  pak tam dej plnou od jiné společnosti (OMV,Benzina,Shell ...) a zajeď znovu po 100km na změření emisí. Já vím proč tam neberu
  pak tam dej plnou od jiné společnosti (OMV,Benzina,Shell ...) a zajeď znovu po 100km na změření emisí. Já vím proč tam neberu

† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Tak to jsem nějak nepochopil-emise?To jako,že tam mají petrolej místo benzínu?Rasty píše:Osobně u ONA netankuju a ani nebudu. Ale až natankuješ plnou u ONA, tak si po cca 100km jeď změřit emise to něco uvidíšpak tam dej plnou od jiné společnosti (OMV,Benzina,Shell ...) a zajeď znovu po 100km na změření emisí. Já vím proč tam neberu

Tak ja jsem stejného názoru jako Borek. V Trutnově a Milovicích u Hořic tankuji vždy když jedu kolem a nikdy jsme něměl problém. Již jsem to jednou psal. Švagrová dělá v jedné místní firmě, která dělá rozbory vody, vzduchu, stěn-plísní a i rozbory benzínů, čistoty nádrží atd... Firma působí po celé ČR a co se Tank Ono týká, říkala, že nejsou problemy.Zde kontakt : http://www.ineco.cz/
Jinak zde jsem našel rok starý článek - rozhovor s majitelem.
http://ekonomika.idnes.cz/tank-ono-pry- ... nomika_maf

Jinak zde jsem našel rok starý článek - rozhovor s majitelem.
http://ekonomika.idnes.cz/tank-ono-pry- ... nomika_maf
"H" i30HB. 1,4. černá metal, 2009, palivo E85
----------------------------------------------------
dříve:"H" Lantra. 1,6, šedá metal. 1996

----------------------------------------------------
dříve:"H" Lantra. 1,6, šedá metal. 1996