To ked si hodim do porovnania s tvojimi udajmi, tak mi tam ta moja spotreba nejako nesedi...

Moderátoři: Martun, Moderátoři
Akoze sorry, ale co ta na tej spotrebe stve? Aku by si chcel mat spotrebu? Pri tej rychlosti aku pises mas paradnu spotrebu... To napriklad ja mam o liter vacsiudisius píše:No to je paradna spotreba.... Ja akonahle idem na dialnici 140 - 150, spotreba sa uz splha od 5,9-6,1 l Joj, ale ma to stve
tych 120 je akurat, ano da sa ist rychlejsie ale plynulych 150 je moc (aj kvoli bezpecnosti), vacsina aut ide beztak menej alebo rovnako.. a riskovat pri 150 na d1 zivoty dvoch spolupasazierov, unavovat sa rozculovanim nad ludmi co vojdu do laveho pruhu 85 az 120 km/h mi za to nestojiDavid C3 píše:ja jo..hlavně těch 120 nedokážu jet po dálnici mín jak 140. většinou 150 a víc...
Disius, vies preco mam priemernu spotrebu 5,3? Lebo jazdim vacsinou okresky 90-100/60, dialnice pomenej a ked uz tak idem vacsinou maximalne 120, lebo pri vyssich rychlostiach je ta spotreba uz vysoka. Pri style, akym jazdim, by som ocakaval spotrebu okolo 4,8-5,0 litra, takze ani ja som neni spokojny so spotrebou, obzvlast, ked vyrobca udava uplne ine udaje...disius píše:Peaty,
ty udavas ze mas priemer 5,3.... Ja mam okolo 5,5 - 5,7 PRIEMERNU.... Nepride ti to na 1,5 dieselovy motor vela??? Lebo mne ano..
Ta rychlost ktoru som pisal nieje az taka velka, a videl si aku spotrebu dosiahol David pri vyssej rychlosti? Preto som nespokojny..
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |