Scoupe Rada ?
Moderátoři: Tringi, Piskotkiller, Moderátoři
Scoupe Rada ?
Chcu se zeptat , jestli ma Scoupe bez turba , a pony stříkačka shodnou kabeláž vedoucí k stříkačce , a klapě ? potřeboval bych tu kabelaž a sehnal jsem jen z ponyho , a jeví se mi to stejně . Díky za rady Adam .
- Reklama
Scoupe
Upřesnuju Scoupe rok 1993 .
Scoupe
Popřípade , nemate nekdo tu kabelaž a za kolik by jste ji střelili . Díky
- Romcis
- **
- Kontaktovat uživatele:
Cece to jsou uplne jiny motory,jsou si sice podobny ale lisi se to v dost vecech, Pony ma schodny s Scoupe MK I tj. 89-91, 92 a vys (vyrobne) uz byl model ten co mas-cire blinkry vpredu. Kabelaz ke klapce bude 100% jina,je to tam jinak reseny,ke vstrikum jestli myslis tohle by se to mohlo eventuelne pouzit. Ono se vlastne da pouzit vsechno s vetsimy upravamy 
Jo pokud by se ti to jevilo stejne tak slo bud od Ponyho s 65kW motorem G4EK,a nebo mas jeste to starsi Scoupe. Resil bych spis pro laickou identifikaci jestli meli ty auta stejne motory - obsah, vykon, i vzhled - konkretne umisteni v motorovem prostoru,pak by se ti mohlo jevit ze to je stejne . I kdyz nejak sem nevidel Ponyho s G4EK motorem 65kW,ale mozna byly....
EDIT: tak co jsem se koukal na ruzny Pony co se prodavaji tak i podle fotek maj motor stejny jako Scoupe I.generace,takze pokud mas Scoupe II.generace tak ty motory jsou jiny a pouzit by to asi nemelo jit.Ale nevim no,rozhodne motor Pony X Scoupe II.gen. zamenitelny neni. Rikam to proto ze mam II.generaci a ted jsme s black_sheepem rozdelavali motor Scoupe I.generaci,nebo spis on rozdelaval,a mi jako psychicka podpora a radci

Jo pokud by se ti to jevilo stejne tak slo bud od Ponyho s 65kW motorem G4EK,a nebo mas jeste to starsi Scoupe. Resil bych spis pro laickou identifikaci jestli meli ty auta stejne motory - obsah, vykon, i vzhled - konkretne umisteni v motorovem prostoru,pak by se ti mohlo jevit ze to je stejne . I kdyz nejak sem nevidel Ponyho s G4EK motorem 65kW,ale mozna byly....
EDIT: tak co jsem se koukal na ruzny Pony co se prodavaji tak i podle fotek maj motor stejny jako Scoupe I.generace,takze pokud mas Scoupe II.generace tak ty motory jsou jiny a pouzit by to asi nemelo jit.Ale nevim no,rozhodne motor Pony X Scoupe II.gen. zamenitelny neni. Rikam to proto ze mam II.generaci a ted jsme s black_sheepem rozdelavali motor Scoupe I.generaci,nebo spis on rozdelaval,a mi jako psychicka podpora a radci

Hyundai SCoupe - 1.5 12V ECFi 65kW 94' - KI Bright Aqua