krabice

uvnitř

zkouška AE

Moderátoři: miooo, Moderátoři
rexcore to si myslim ze to bude jen sen mit to legalne a nebo to dat firme ktera se tim zabiva, bavil jsem se na technicky a tam mi rekli aby to bylo legalne tak to stoji cca 90 000kč a to jsou uz nejaky penizeRexcor píše:Mam dojem, ze to bude vypadat hezky. Ale asi se jen budes modlit, aby Te policiste nestaveli, vid. Protoze to bohuzel neni schvalene. Nebo byly vyslyseny me modlitby a nasel jsi zpusob jak to zlegalizovat?
Vidis a my se Zahyxem jsme se zase bavili s cajtem a ten rikal ze pred tydnem pokutovali typka. On se s nima chtel hadat tak misto za 5tisic to ma za zabavene auto. To se mi riskovat nechce.LUKEC píše:HODNE LIDI JEZDI S DODELAVANYMA XENONAMA A JESTE SI NIKDO NESTEZOVAL ZE BY HO POLICAJTI POKUTOVALI.A JEDNA VEC POLICAJTI NEJDOU PO AUTECH CO MAJI XENONY S COCKAMA.ALE PO TECH CO TO DAVAJ DO NORMALNICH SVETEL BEZ COCKY.U SUV SE S TIM VETSINOU POCITA ZE MAJ XENONY TAK TO POLICAJTI NERESI.TY ZAJIMAJ JINY VECI.MAM ZNAMIHO POLICAJTA A NA TOHLE KASLOU POKUD JIM ZROVNA NEOSLNIS HUBU XENONEM ZE Z TO NEVIDI.
POKUD TO MEL V NORMALNICH SVETLECH BEZ COCEK TAK TO HODNE OSLNUJE A TO SE PAK NEDIVIM.Rexcor píše:Vidis a my se Zahyxem jsme se zase bavili s cajtem a ten rikal ze pred tydnem pokutovali typka. On se s nima chtel hadat tak misto za 5tisic to ma za zabavene auto. To se mi riskovat nechce.LUKEC píše:HODNE LIDI JEZDI S DODELAVANYMA XENONAMA A JESTE SI NIKDO NESTEZOVAL ZE BY HO POLICAJTI POKUTOVALI.A JEDNA VEC POLICAJTI NEJDOU PO AUTECH CO MAJI XENONY S COCKAMA.ALE PO TECH CO TO DAVAJ DO NORMALNICH SVETEL BEZ COCKY.U SUV SE S TIM VETSINOU POCITA ZE MAJ XENONY TAK TO POLICAJTI NERESI.TY ZAJIMAJ JINY VECI.MAM ZNAMIHO POLICAJTA A NA TOHLE KASLOU POKUD JIM ZROVNA NEOSLNIS HUBU XENONEM ZE Z TO NEVIDI.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |