Jsem na ně zvědav, protože to jsou špalky jako "kráva"

Doufám, že nebudou moc hučet, ale na sněhu budou asi 100%
Moderátoři: Martun, Moderátoři
Tohle můžeš dělat, když máš zimní obutí na plecháčích a letní na elektronech, ale já přezouval nový pneu na plech a byl jsem rád, že jsem dostal termín v pneuservisuMexican píše:nejak skoro prezuvate.. ja teda este minimalne 2 tyzdne vydrzim.. zatial ma byt solidne pocasie.. a aj ked je rano zima, nic hrozneho to nie je
BTW na tych mojich letnyx Kleberoch som najazdil zatial 21 500 km a prakticky nevidim ubytok, na jar pojdu predne na zadnu napravu a tak snad celkovo tych 50 000 vydrzia
Já taky dostal zimáčky jako bonus, ale na rozdíl od Tebe, už jsem nějak nedostal hliníkáčepavellab píše:No Vilda má pravdu...záleží ale kdy pravá zima udeří. Mám kliku, že hliníkáče jsem dostal jako dárek a zimní gumy jako bonus. Vše je připraveno a stačí jen přehodit.
Čus Vildo, jaký jsi objednal liťáky? Co nevidět shodím ty Pirellky a nazuju na plechy Nokiany W, který byly k autu v akci Polar - tak abych měl inspiraci.... BTW, co stojí v Praze přezutí na zimáky?Vilda píše:Já taky dostal zimáčky jako bonus, ale na rozdíl od Tebe, už jsem nějak nedostal hliníkáče![]()
ty mi přivezou ve čtvrtek ( bohužel si je zaplatim sám )Letní na ně nahodím trochu později, až utichne to podzimní šílenství v pneuservisech .......
Hmm... To tam mate daky lacny kraj... Ja som platieval za prezutie komplet auta a nahodenie na auto dokopy cca 900 - 1000sk.... Preto som kupil racej dalsie disky, aby som nemusel behat a tolko platit pneuservisom...David C3 píše:nebudete mě věřit. včera přezutí kol 4ks (na prazdné disky a vyvážení) a dání na auto cena 200,-kč
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |