Nejvíce by mě zajímalo jak je ne tom s motorem kolik asi vydrží kilometrů
a td.Jinak mě to autíčko moc zaujalo a moc se mi líbí.Zdravím všechny příznivce a ať vám jezdí. :lol:S pozdravem Doktor

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Pořádně si pročti fóru a myslím, že nějaký informace najdeš. Motor myslím vydrží hodně, je to motor Mitsubishi. Jediná vada na kráse je vyšší hlučnost ve vysokých otáčkách. Zato se krásně vytáčí. Já mám najeto 180 0000 a motor je absolutně v pořádku. Vyznačují se příznivou spotřebou..1,3 kolem 6-7 litrů/100km. Koroze taky tyto vozy netrápí, karoserie je celopozink. Pokud je auto orezlé, je to podezřelé. Pouze zadní lemy jsou háklivé k reznutí, ale pokud je včas ošetříš, ani tam není problém. Jinak Accent je dobrý, vyznačuje se malou poruchovostí. Pokud ho chceš koupit, zjisti, zda je měněný rozvodový řemen. u ročníku 98 se mění po 90 000km. Pokud se tuto informaci nedozvíš, vyměn ho preventivně. Potkaný motor je průser, oprava stojí hodně. Drahé jsou taky zadní tlumiče, ale taky vydrží dlouho. Jinak náhradní díli nejsou vyjímečně drahé. Pokud chceš ještě nějakou radu, dej konkrétní dotaz. Jinak si myslím, že za tu cenu lepší auto těžko najdeš..Doktor píše:Mám zájem o tento vůz,ale nemám s touto značkou žádné zkušenosti a tak bych vás chtěl poprosit o pár rad,než si tento vůz pořídím.
Nejvíce by mě zajímalo jak je ne tom s motorem kolik asi vydrží kilometrů
a td.Jinak mě to autíčko moc zaujalo a moc se mi líbí.Zdravím všechny příznivce a ať vám jezdí. :lol:S pozdravem Doktor
Na mě nedej, je to moje první auto. A mám známýho co tyhle auta leta prodává. Ještě se ti tu někdo jistě vyjádří. Ale ty nevýhody jsou ten hlučnější motor při vytáčení. Někomu to ale absolutně nevadí, má pěknej zvuk. A taky mi pár lidí co maj jiný auta říkaj, že motor je tišší než jejich. A nemají žádný šunky. Vzadu místa není extra, ale já mám 187cm a hlavou zdaleka nedosahuju ke stropu. Ve 4 lidech dovolená pohoda. Kufr je taky dost velkej a skvěle přístupnej.Anonymous píše:Díky za vyčerpavající odpověď.Dle servisní knížky je rozvoďák měněný ale jak víme nemusí to být pravda no uvidíme.Hlavní je ,že je rozhodnuto stáčí jen dát do kupy penízky a hurá pro něj.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |