..

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Uživatelský avatar
DEDe
*****
Příspěvky: 1787
Registrován: 31 led 2008, 06:28
Bydliště: Brno, Ceska Trebova
Kontaktovat uživatele:

Re: LED pásky

Příspěvek od DEDe »

Haer píše:A jo, tak u jinych veci, to byvaji odlisne postupy, tam taky postupuju jinak :)
Jake mas podsviceni podvozku? Osobne se mi nelibi, asi proto, ze ty, ktere jsem zatim videl, tak vypadaly jak od komediantu. To bych u Tveho zihadla necekal, zdalo se mi, ze se ho snazis drzet elegantni bez preplacani.
Jeste poznamka z jineho soudku. Dneska rano cestou do prace jsem potkal dodavku, ktera mela v celni masce ruzne rozhazenych asi 8 bilych LED pasku. Vypadalo to desne, asi jako kdyby to delal Homer Simpson a rikal si pritom - "a sem, a tady, a tady taky, tady to jeste nesviti dost, a sem ..." :D
Ja ho na aute jeste nemam :) ja ho koupil a pak nez sem to tak dal sem zjistil ze je to supr osvetleni na ruzne parby ,silvestr a tak a vsichni mi rikaj at to na auto nedavam a necham na tyhle akcicky takze jeste nevim jestli to tam dam. Je fakt ze clovek by to zapl malokdy spis jen z frajeriny. Jinak mam asi tyto
http://reviloshop.cz/store/goods_JOM-22 ... -auto.html
ale uz si nejsem jist jestli uplne presne kazdopadne je to led multikolor cca 255 diod. Na parby je tam dobrej hlavne ten rezim ze to blika do hudby a jeste meni barvy soucasne celkem asi 56 kombinaci. Jako sviti to fakt tak moc ze si to moc pod autem predstavit nedokazu :)

Jinak v te celni masce sem videl auto vcera mel to na nejaky oktavce tusim a presne jak rikas asi 6 pohazenych diod dokonce modrych vypadalo to dost divne jako by mu tam spadl nejakej svitici bordel :)

ja bych ted chtel dat to sviceni do zeber bud nejakou trubku nebo pasek tam dat a pak me zaujaly ty prahy se sviticim napisem to bych asi zapojil na dvere aby to svitilo pri otevrenych dverich.

a jeste mam doma ten znak s led podsvicenim to sem tu kdysi taky posilal no a pak je hodne slabe svetlo v kufru tam bych to videl na nejaky pasky taky takze je to ho dost :)
Hyundai Tuscani 2,7 Elisa - 12/2003
Reklama
 

Odpovědět

Zpět na „Pokec“