ZAvirani dveri ??? help
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
-
Idea
- **
- Kontaktovat uživatele:
ZAvirani dveri ??? help
Zdravim tak dneska jsem dal do auta baterku a najednou mi nejdou zavrit dvere u spolujezdce ani klicem ani zatlacit tu blbost aby se zamkli ... abych byl presnej zavrit dou ale ne zamknout zkousel sem snad vsechno myslel sem ze to bude centralem ale neni odpojil sem baterku a zkousel ruzny kombinace a nic
sundal i tapecir a nejak sem nic nenasel
poradi nekdo ted mi stoji auto venku s otevrenyma dverma takze docela ryskantni budu vdecnej za kazdou odpoved
- Reklama
- Limitz
- Kontaktovat uživatele:
Re: ZAvirani dveri ??? help
díval ses na táhla?? asi ti vypadlo táhlo od zámku
momentálně služební Audi A6 Avant 2,5tdi quattro 360 000km
Limitz89@seznam.cz
-
Idea
- **
- Kontaktovat uživatele:
no koukal tak nejak zejtra na to kouknu poradne ale na ty sem taky koukalLimitz píše:díval ses na táhla?? asi ti vypadlo táhlo od zámku
Ahoj,
jsem měl podobný problém - kdysi - byl na dveřích pootočený ten díl na zámku, který zapadá do dílu na rámu dveří - zkus s tím pohýbat, zda se Ti to nepovede přestavět na druhou polohu.
Netvrdím, že to je to co Tě trápí, ale je to taková blbost, že ji člověk nehledá. Projevuje se tak, že dveře nejdou zavřít a vydávají kovový zvuk.
Tak hodně štěstí.
clay
jsem měl podobný problém - kdysi - byl na dveřích pootočený ten díl na zámku, který zapadá do dílu na rámu dveří - zkus s tím pohýbat, zda se Ti to nepovede přestavět na druhou polohu.
Netvrdím, že to je to co Tě trápí, ale je to taková blbost, že ji člověk nehledá. Projevuje se tak, že dveře nejdou zavřít a vydávají kovový zvuk.
Tak hodně štěstí.
clay
Santa Fe 2,7i V6 + Santa Fe 2,4i - nyní LPG sekvence
(Toyota Carina E Combi; Ford Sierra 1,8 TDi ; Sonata 2,0 16v odpočívá v Hyundaiáckém ráji s 375 000 km
Škoda 125 L ; Škoda 120 GLS; Škoda 1100MB; Škoda 110L; Škoda Octavia Combi 1963)
(Toyota Carina E Combi; Ford Sierra 1,8 TDi ; Sonata 2,0 16v odpočívá v Hyundaiáckém ráji s 375 000 km
Škoda 125 L ; Škoda 120 GLS; Škoda 1100MB; Škoda 110L; Škoda Octavia Combi 1963)
Zarezlej motorek centralu.Odpojit tahlo.
Accent 1.5 GT
Lantra 1.8 GT 94 , Lantra 1,6 GLS na dily
Trajet 2.0 CVVT 2005 momentálně na JIPce po manželčině zásahu. :-(
Trajet 2.0 CVVT 2006 plyn
Sonata 2.0 2002
H-100 Vodácký šmajchlkabinet s lůžkovou úpravou! :-)
Lantra 1.8 GT 94 , Lantra 1,6 GLS na dily
Trajet 2.0 CVVT 2005 momentálně na JIPce po manželčině zásahu. :-(
Trajet 2.0 CVVT 2006 plyn
Sonata 2.0 2002
H-100 Vodácký šmajchlkabinet s lůžkovou úpravou! :-)
-
Idea
- **
- Kontaktovat uživatele:
Dekuji bylo to ono ... oprava vymenou motorku nebo se do da zprovoznit ?Hujer píše:Zarezlej motorek centralu.Odpojit tahlo.