Pro nás masožravce je několik variant,ale pro ty opravdové

Moderátor: Moderátoři
Buď v klidu, pokud nebudeš jíst biftek, tak se ti nemůže nic stát. Tepelnou přípravou se bakterie ničí. Takže pořádně zahřej motor aspoň na těch 70° a můžeš bezpečně grilovatKarlos píše:Kuřecí raději nee - pozor na ptačí chřipku - aby sme nevyhynuli
...já bych kdyžtak slupnul stropní tapecírunk, jo?Felotron píše:Ja myslel nejaky jidlo, ale kdyz tak si uloupnu zrcatkomilosh píše:treba na moji nexiiFelotron píše:Anebo muzem vsadit na nejakou korejskou specialitu, at je to stylovy sraz...
Já se také hlásím!Borek píše:Kurňa chlapi,nějak se to tu přestává hádat :evil:Snad se nechcete dohodnout-to mě nemůžete udělat![]()
U nás ve městě je spousta sviní(prasátko žádné),ale z těch vám řízky nenadělám.Jak jsem se díval,tažné zařízení na Tiburona stojí 18000Kč(další svině-dovozce
),tak přívěs s grilem nebude(za ty prachy bych koupil JZD i s agronomem
).
Musím to trochu rozhádat,ať nás není na řízky moc.Navrhuji opustit tento klub a přestěhovat se na můj www.hyundaiklub.řízek.
Všichni jste chtěli vědět změny oproti tomuto webu-bude jediná - každý nový člen dostane vstupní řízek a ten si připlácne na zadní okno
-tím je definitivně vyřešena diskuse klubových nálepek
.
Výhody jsou jasné-již z dálky přehledná identifikace členů a v případě ohrožení života(dopr.zácpa,zapadnutí v závějích)-je povoleno šnitzlnálepku zkonzumovat.![]()
Tak kdo se hlásí ke mně do klubu?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |