no len mne sa nepaci ten ton ktory vydava, chcel by som neco ako je v mercedese alebo audi a podobne...matysekul píše:Já si taky myslel.že je potichu.Dokud jsem nebyl venku z auta a manželka na mně nezatroubila.Mně to stačí.

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
no len mne sa nepaci ten ton ktory vydava, chcel by som neco ako je v mercedese alebo audi a podobne...matysekul píše:Já si taky myslel.že je potichu.Dokud jsem nebyl venku z auta a manželka na mně nezatroubila.Mně to stačí.
tak to jo....kámoš měl v bavoráku klakson se zvukém cinkající tramvaje...slušná vychytávka na chodce89majlo96 píše:no len mne sa nepaci ten ton ktory vydava, chcel by som neco ako je v mercedese alebo audi a podobne...matysekul píše:Já si taky myslel.že je potichu.Dokud jsem nebyl venku z auta a manželka na mně nezatroubila.Mně to stačí.
Jo tak to znám,to měl kolega kdysi v práci na tatře. To byly reakce,když to spustil. Vyděšené tváře chodců,kde se vzala tramvaj kde nemá být....kowalski1410 píše:tak to jo....kámoš měl v bavoráku klakson se zvukém cinkající tramvaje...slušná vychytávka na chodce89majlo96 píše:no len mne sa nepaci ten ton ktory vydava, chcel by som neco ako je v mercedese alebo audi a podobne...matysekul píše:Já si taky myslel.že je potichu.Dokud jsem nebyl venku z auta a manželka na mně nezatroubila.Mně to stačí.![]()
![]()
,zvlášť v místech ,kde nejsou koleje
...jinak jako klakson zcela nepoužitelné
a kde sa nachadza klakson? Treba zhodit predny naraznik? alebo sa to da spravit aj bez toho? Ja by som chcel klakson co davaju do BMW 5MA294BSComfort píše:Tiež som s tým " titííít " nespokojný, dnes som objednal dvojtónový "snail" - až to príde namontujem a uvidím ( presnejšie počúvnem )
dej foto potom!!MA294BSComfort píše:Tiež som s tým " titííít " nespokojný, dnes som objednal dvojtónový "snail" - až to príde namontujem a uvidím ( presnejšie počúvnem )
zvedni kapotu a podívej se na levou stranu89majlo96 píše:a kde sa nachadza klakson? Treba zhodit predny naraznik? alebo sa to da spravit aj bez toho? Ja by som chcel klakson co davaju do BMW 5MA294BSComfort píše:Tiež som s tým " titííít " nespokojný, dnes som objednal dvojtónový "snail" - až to príde namontujem a uvidím ( presnejšie počúvnem )
sorry ,já nevěděl...já mám klakson vlevo.89majlo96 píše:kowalski1410![]()
![]()
ty si trafil klinec po hlavicke.... Ale ja ho nemam tam kde su vedene trubky klimi na lavo, proste ho mam niekde inde a neviem kde, lebo tam kde myslis ty tak tam by som ho urcite nasiel
super dikes moc si my pomohol, tak teraz uz treba iba zohnat ten klakson z baworca a mozem menitMA294BSComfort píše:Klaksón je umiestnený pred chladičom ( to čo poslal Kowalski je húkačka alarmu ) - dá sa tam dostať po demontáži horného krytu chladiča, ale je to fuška, hrozne blbý prístup. Možno keby išiel celý nárazník dolu bolo by to o čosi prijateľnejšie ale mne sa to celé demontovať nechcelo.
89majlo96 píše:super dikes moc si my pomohol, tak teraz uz treba iba zohnat ten klakson z baworca a mozem menitMA294BSComfort píše:Klaksón je umiestnený pred chladičom ( to čo poslal Kowalski je húkačka alarmu ) - dá sa tam dostať po demontáži horného krytu chladiča, ale je to fuška, hrozne blbý prístup. Možno keby išiel celý nárazník dolu bolo by to o čosi prijateľnejšie ale mne sa to celé demontovať nechcelo.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |