dělají i přestavby normálních světel na bixenonové i s funkčním naklápěním, ale touž zřejmě bude celkem pálka

Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
tak šup šup do toho chceme vidieť lantru s čočkamiLimitz píše:ale mě ta cena 6500kč za tu sadu moc vysoká nepřipadá
ses jich ptal na kolik by vyšla ta přestavba na accenta?myhead píše:tak to promiň to mě něják nenapadlo![]()
chtěl jsem to taky nechat od nich udělat ale ta cena.kdybych to měl jak vybrousit tak si to udělám sám, tam jde fakt jen o to vybroušení nevíte o někom když už jsem u toho???
někde v těch záložkách je napsané na které auta maji hotové lampy a na huyndai tam byli jen od Tucsona na accenta je mít nebudouAccentdevil píše:Ja jim dnes psal jestli tam nemaj uz hotovy lampy a jestli ne tak kolik by stala prestavba a zatim nic
přesně tak jejich smůla mohli mít možná už kšefty,Accentdevil píše:A me radsi ani neodepsalijejich smula no
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |