Seemann píše:woe, jsi teď přešel z poníka na GT a už ti nestačí turbo?Hovorys píše:Bys mu tam moh rovnou flaknout naky lepsiHujer píše:To ne,ale bude jine turbo.ale s tim by bylo zase kupa srani...
sem nakej rozmlsanej tyve

Moderátoři: Tringi, Piskotkiller, Moderátoři
Seemann píše:woe, jsi teď přešel z poníka na GT a už ti nestačí turbo?Hovorys píše:Bys mu tam moh rovnou flaknout naky lepsiHujer píše:To ne,ale bude jine turbo.ale s tim by bylo zase kupa srani...

)
)
 , už to má ňáký léta a kylometry taky
 , už to má ňáký léta a kylometry taky   Ale nic si stoho nedělej me zase začala Lantra žrát olej
  Ale nic si stoho nedělej me zase začala Lantra žrát olej   tak mě ten motor taky čeká
  tak mě ten motor taky čeká  
 Navíc když se mi to stalo, motor byl dávno ohřátej a ani jsem ho před tím moc nehonil
 Navíc když se mi to stalo, motor byl dávno ohřátej a ani jsem ho před tím moc nehonil    

Si je asi pověsim nad postel a budu se na ně koukat...
  Si je asi pověsim nad postel a budu se na ně koukat...  ](./images/smilies/eusa_wall.gif) Proč musej bejt amíci takoví debilové?
 Proč musej bejt amíci takoví debilové? 
  Zadny papiry = zadna eko dan = zadny problemy, tyvole ja se snad zblaznim, ze bych si poridil dalsi vrak?
 Zadny papiry = zadna eko dan = zadny problemy, tyvole ja se snad zblaznim, ze bych si poridil dalsi vrak?
mozna by to bylo levnejsi nez davat do kupy ty dva zaklety scoupace co mas!Yurii píše:Ty cece ses blazen, ze bych si koupil jeste jednoho skupace?Zadny papiry = zadna eko dan = zadny problemy, tyvole ja se snad zblaznim, ze bych si poridil dalsi vrak?
 S-coupe s Fénem:)
  S-coupe s Fénem:)Proč odvézt?dám svoje SPZ a jeduHardcam píše:To dost...pise, ze motor bez "chybi", treba nelze...horsi je, ze se to musi odvezt na plataku.

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |