Jiný nosič a jinde bych ROZHODNĚ

NEDOPORUČOVAL.Tiburon nemá běžnou karoserii jako 99% ostatních aut na silnici,které vypadají všechny stejně-jako krabice od bot.U nich můžou použít různé univerzály nebo jeden nosič na více aut.Také jsem se díval a navštívil nespočet prodejen od Thule až po nějaké italské firmy(nikdo nosič Tiburona nemá,tak mě nemohl poradit

),a i když někde v nabídce byl,tak by nepasoval.Máme bezrámové dveře a nad sklem okna zbývají při zavřených dveřích od ocelové patky nosiče +-2-3mm

,takže nějaké náhrady/univerzály bych určitě nezkoušel

Také A sloupek má veliký sklon,takže uchycení musí být provedeno přesně podle nákresu a DODRŽET udávané cm a místa na uchycení patek.
Jak je vidět z obrázků-2 patky na uchycení jsou namontovány nade dveřmi a úplně vzadu jsou jen takové gumové nohy,které leží na střeše/opírají se o střechu.
Protože Tiburon je u zadních bočních oken úplně kulatý a nemá žádný rám zad.boč.oken,není tam možné patku umístit

-píšu to proto,že třeba u Š.Rapida,jsem také používal stř.nosič na kola a box od Neumana,ale i když obě auta mají 2 dveře,tak u Rapida držel nosič jednou patkou v předních dveřích a druhá byla uchycena nad rám zadního okna.Navštívil jsem i pár firem,co stř.nosiče prodávají/montují a když viděli,kolik místa na patku nad sklem okna zbývá,tak také žádný jiný než origo nedoporučovali(jeden třeba našel nosič(v katalogu) od nějaké italské firmy na Tiburona,ale jak sám říkal-nějakých pár mm v It.neřeší,tak bych lehce přišel o okno

,tak mě ho ani nabízet nebude.....
Psal jsem ti SZ, i o ceně,ale nevím zda ti došla-často se mě teď stává,že POUZE stránky klubu,mě najednou napíšou GENERAL ERROR

a smytec(hlavně v noci).Tak jestli nedošla,tak cena byla tuším 7800,-Kč.Naposledy,co jsem se díval,než zmizel ceník,tak ho o nějakou stovku myslím zlevnili.

Šmejdi z Korecaru Hradec Králové mě stále tvrdili,že nejde objednat,není....Koupil jsem ho v naprosté pohodě v SAS

Česká Třebová.Tak pokud ho budeš chtít objednat a narazíš náhodou na podobná neschopná hovada

,jako já v Korecaru,tak napiš.Pokud nebudou schopni najít obj.číslo,tak ti najdu origo fakturu s číslem.Když by jsi byl z okolí České Třebové,tak tam není problém-ochotní,rychlí,příjemní....(safra,to vypadá jako bych tam dělal

,jak je chválím,ale nemám s nimi ani za mák společného,jen jsem tam byl VŽDY 100% spokojený,oproti Hradci Králové

).
Jééé,to jsem zase napsal slohovou práci

.Ale lepší,než když budeš experimentovat se škodou na autě.
Čest práci.

Borek

.