A kdy budou fotta

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Škoda no. Asi mám smůlu, že mi do srazů vždycky takhle něco vlezepepan píše:Tringi : mooc pěkný,škoda že si nepřijel do zlína
To jsem byl já. Už se na ně těším. Fotil jsi toho kotel ...mireceks píše:Tringi, to nemuze byt nahoda, ze ti do toho vzdycky neco vleze:( Ty se nas bojis
Fotky vam slibuju, budou. Nekdo se me totiz ptal, jestli je nekam dam, ale uz nevim kdo. Ale u sebe na pc budu az zitra, tak jeste vydrzte! Hezky vikend
No posli je alespon měmireceks píše:Tringi, to nemuze byt nahoda, ze ti do toho vzdycky neco vleze:( Ty se nas bojis
Fotky vam slibuju, budou. Nekdo se me totiz ptal, jestli je nekam dam, ale uz nevim kdo. Ale u sebe na pc budu az zitra, tak jeste vydrzte! Hezky vikend
no to mě pracně(2hodiny) myli u samohýla,proto sem dojel až v půl 5Hardcam píše:jak si frajeri ty auta umyly, aby nedelali ostudu:) pepan tam nema ani bahno, to se divim:)
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |