Borek píše:Rasty píše:Adi vás zatím sklamu, ale poptával jsem se V HK v Huyndai na dostupnost Genesis Coupe. Finanční injekci na koupi mám na účtu a čekám na jeho prodej ale prodejce mi oznámil že zastoupení Hyundai Česká Republika neuvažuje zatím o prodeji Genesis Coupe u nás a je určen pro Americkej trh. Zatím šáhli po X-55 která se začala teď prodávat

Nooo,to jsi se ptal těch pravých kreténů-ti ani nevědí,jakou značku prodávají.

Když mě tam milionkrát tvrdili,že střešní nosič na Tiburona tady nejde koupit......a v České Třebové bez mrknutí oka ťuknul do PC a měl jsem ho hned doma.A když jsem jim v HK ukázal fakturu,že už ho mám,tak čuměli jak puci
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
-neochotní a absolutně neinformovaní,neznalí šmejdi v Korecaru Hradec Králové

:!:Další moje špatné zkušenosti s HK znáš.
Podle mě nebude dlouho trvat a v Evropě bude(uvidíme,za 3 týdny třeba v Ženevě.....)-odhaduji tak do podzimu se tady bude prodávat.Ten 2,0T je jasně dělaný pro Evropu-v USA se také neměl prodávat a těch prodaných kousků s ním,tam asi moc nebude

,ale postup fabriky je jasný.Mají ucelenou řadu motorů/výkonů,které pokryjí preference i výkony na obou stranách Atlantiku a tak proč je všude nenabízet.

I když je škoda té světové krize,místo 2,0T kňučáku(který do sedanu ani vůbec nemontují),tam měli naopak připravený 4,6l 8V s 380 koňmi

,který do sedanu montují a dle tabulek žere stejně jako 6V.Ten by sportovnímu Coupe odpovídal lépe 2,0T(210hp).Tak alespoň děkujme za 3,8l 6V(306hp).
Jak už jsem psal-já mám s nákupem jasno-tuhle generaci vynechám,protože motor sice bude výkonější,ale vzhled mě neoslovil

(v tom jsme asi s Tringim za jedno). Tak možná po faceliftu(jestli bude hezčí) nebo další generaci.

Nevylučuji,že se mi třeba v reálu bude zdát krásnější než na obrázkách,ale pochybuji že o tolik,abych si ho koupil.