Ja sem kupoval fotak a lidi co se vyznaji rikali ze olympus uz neni davno na spicce muj predchozi byl olympus a byl sem spokojen ale to je uz davno. Jde opravdu o to co clovek potrebuje ja sem chtel supr ovladani a menu hlavne kompaktni mensi a aby se rychle zapinal a rychle fotil nakonec sem vzal Panasonic TZ3 velokostne je na tom dobre krasnej velkej displej a suprovej zoom, to jak foti rychle a zapina se je taky parada. Co se mi na nem nelibi je tohle:
u videa nefunguje zoomovani proste kdyz se zacalo nahravat video nastavit to jde ale pri nataceni uz ne -novejsi verze to uz mozna umeji.
- Blbe foti zavecer , to digitaly obecne ale tenhle si myslim jeste hur protoze treba diodovy svetla proste nevyfotim aby to bylo jako tecky proste je to svetlo vzdycky jak celistve a zkousel sem ruzne nastaveni.
Az na tyhle dve veci mi ten fotak vyhovuje proste na foceni pri horsim svetle to moc neni.
Jinak se rika ze ty Laica (nevim jak se to ted pise

lens (cocky) jsou spicka co ten panasonic ma. Je to pekne fotak a sem spokojen.
Jinak ja jeste taky po staru sem chtel at mam na tuskove baterie ale nakonec sem rad ze nemam . Koupil sem hned jednu nahradni baterku a v pohode ted muzu fotit celej den. Nabijecka na ty baterky je daleko mensi naz na tuskove a je i mensi samotna baterka, takze promysli jestli je pro tebe priorita tuskovy baterky nebo jestli je to jen starej zvyk jak byl i u me

(s baterkama je fotak proste tezsi vetsi aspon co sem vybiral tak to tak platilo)
Jinak ten muj panasonic uz zazil i nejaky ty pady a drzi v pohode i podminky ve kterych sem ho casto pouzival nebyly zrovna priznive a bezi bez problemu

no prozil hodne a bez obalu , tasky a tak