Nejraději bych jí tam neměl vůbec,ale problém bude asi Policie.
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Samolepku těžko, ale co vím, dají na vyjímku jiný (legislativně schválený) formát značky a to na auto, kde není možné standartní upevnění značky - např. alfa má masku protáhlou, tak mají značku mimo osu (myslím na levé straně), ameriky mají prolis na prde.i na jiný rozměr značky a tak jim dávaj značku "víc do čtverce" atp.yenda píše:Aha to je hezký
ale slyšel jsem že je tu nějaká možnost - že ti na DI (teď vlastně na obecním úřadě, že?!) vydají samolepku, ale asi jen v případě, že spz na auto není možné připevnit standardním způsobem, tzn. např. Porsche a pod.
Asi by to bylo lepší než si to nechávat tisknout sám, otázkou ovšem je, jaké jsou podmínky k tomu, získat to oficiálně ...
ladis píše:Mě se také nelíbí registrační značka s podložkou na předním nárazníku ale při rozhovoru se známým Poldou mě odkázal na zákon 243/2001Sb. a konkrétně na tento odstavec,který jsem zkopíroval.
1) Tabulku registrační značky vozidel tvoří obdélník se zaoblenými rohy s poloměrem zaoblení 10 mm o rozměru
a) 520 x 110 mm pro osobní a nákladní vozidlo, autobus, speciální vozidlo a přípojné vozidlo.
Takže žádné vlastní úpravy Policie nechce tolerovat a tím riskuju,že dostanu pěkný flastr.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |