cccsssblack_sheep píše:tak ja mam v mozille primo bookmark na hyundai club hned pod adresnim radkemtaky jsem kontroloval 3x denne

Moderátor: Moderátoři
cccsssblack_sheep píše:tak ja mam v mozille primo bookmark na hyundai club hned pod adresnim radkemtaky jsem kontroloval 3x denne
jako že už to jede ?pepan píše:nejvíc nadšená je moje přítelkyně![]()
tsssss ja 9xpepan píše:cccsssblack_sheep píše:tak ja mam v mozille primo bookmark na hyundai club hned pod adresnim radkemtaky jsem kontroloval 3x denne
já tak 6x
V praci aspon raz za hodinu, tj. minimalne 12xblack_sheep píše:tsssss ja 9xpepan píše:cccsssblack_sheep píše:tak ja mam v mozille primo bookmark na hyundai club hned pod adresnim radkemtaky jsem kontroloval 3x denne
já tak 6x
tak to máte asi každý svůj komp, jinak se jí asi díváš přes rameno, nebo tě tam taky pustípepan píše:no asi takhle
Nebol si na ICQ ? som ti pisal ...teda aspon dufam ze si to bol ty..Marek_PD píše:Ja uz som tiez zacinal byt dost nervoznyale dneska kliknem na zalozku a som opat medzi vami
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |