jo ty ve to shánímLimitz píše:ještě křídlo na zadek a bude v cajkupepan píše:mě se taky fakt líbí...nemyslel sem si,že si na ní takhle ulítnu,...a je v casjku i motorově ,jen dám dokupy ten tuklej předek a paráda..

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
jo ty ve to shánímLimitz píše:ještě křídlo na zadek a bude v cajkupepan píše:mě se taky fakt líbí...nemyslel sem si,že si na ní takhle ulítnu,...a je v casjku i motorově ,jen dám dokupy ten tuklej předek a paráda..
Hardcam píše:Moc hezky, ale zrcatka a kaplicka fakt ne-e....nema to 300 koni, aby to melo smysl...
myhead píše:Hardcam píše:Moc hezky, ale zrcatka a kaplicka fakt ne-e....nema to 300 koni, aby to melo smysl...
co máš pořád s tima koňma??? Já bych si třeba udělal i 1.1 obsah do stilu WRC Když to někdo chce mít jen na ježdění a ne na závody tak proč ne. Je spousty aut udělaných krásně a pod kapotou se skrývá obyč řadový motor s nízkým obsahem. ještě jednou TAK PROČ NE???![]()
![]()
kola moc pěknýAlfonzoV6 píše:tak jsem o5 tady,totok je nejaktualnejsi![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |