Moderátoři: Martun, Moderátoři
Tak to máš blbý, najdi si nějakou velkou plochu a jezdi zatím dokolečka, ať si nenamáháš ruce.xwing píše:No ja mam novy od utorka, ale mam nakrivo volant, ked je rovno tak auto zabaca doprava tak volant musim mat stale vytoceny dolava. Chcel som to dat do servisu v Trencine, ale povedali ze teraz nemaju cas ze maju vela prace a inde som ho dat nemohol lebo este nemam servisnu knizku.
ked uz budes pri tom, daj si rovno urobit geometriu.. volant by nemal byt nakrivo len tak... a ked ti budu manipulovat s volantom, je to legitimny dovod aby sa kukli na geometriu (ta je u mnohych Accentov trochu vylagrovana)xwing píše:No ja mam novy od utorka, ale mam nakrivo volant, ked je rovno tak auto zabaca doprava tak volant musim mat stale vytoceny dolava. Chcel som to dat do servisu v Trencine, ale povedali ze teraz nemaju cas ze maju vela prace a inde som ho dat nemohol lebo este nemam servisnu knizku.
V servise vravel ze tak ci tak to musi dat na geometriu ze bez toho by to nemohol spravit (preto to nemohol na pockanie), ale diky za raduMexican píše:ked uz budes pri tom, daj si rovno urobit geometriu.. volant by nemal byt nakrivo len tak... a ked ti budu manipulovat s volantom, je to legitimny dovod aby sa kukli na geometriu (ta je u mnohych Accentov trochu vylagrovana)xwing píše:No ja mam novy od utorka, ale mam nakrivo volant, ked je rovno tak auto zabaca doprava tak volant musim mat stale vytoceny dolava. Chcel som to dat do servisu v Trencine, ale povedali ze teraz nemaju cas ze maju vela prace a inde som ho dat nemohol lebo este nemam servisnu knizku.
V stredu som kupil auto, vo stvrtok som ho bol prihlasit a objednat sa do servisu na vychyleny volant, a v piatok mi cely den robili geometriu v Autopalace... Samozrejme v ramci garancie.. Auto malo nabehanych cca 300km a malo necele 2 dni...DEXTER píše:volant som mal aj ja trochu vychyleny v original hyundai servise chceli za to 30€ a to si tam chceli nechat auto pol dna , tak som isiel na geometriu tam kam som vzdy chodil cakal som 20minut platil som 15€
neviem co tam robia na tom cely den , ja tam auto nikdy nenecham bez dozoru pocul som dost vela prihod na to aby som to neurobil , vymenia ti vsetko co sa len da a to nie je problem lenadam221 píše:V stredu som kupil auto, vo stvrtok som ho bol prihlasit a objednat sa do servisu na vychyleny volant, a v piatok mi cely den robili geometriu v Autopalace... Samozrejme v ramci garancie.. Auto malo nabehanych cca 300km a malo necele 2 dni...DEXTER píše:volant som mal aj ja trochu vychyleny v original hyundai servise chceli za to 30€ a to si tam chceli nechat auto pol dna , tak som isiel na geometriu tam kam som vzdy chodil cakal som 20minut platil som 15€
Nazdar, 1. Je chybna geometria, uz sa tu o tom viac krat pisalo... Chod s tym do servisu nech ti to odstrania.. Odkial si? 2. Teplota je vporiadku... Ono sa to stale drzi nieco pod..Peters píše:Zdravím všechny majitele Accentů. Pořídil jsem si tohle auto přibližně před měsícem, teď mám najeto něco přes 1200km a celkově jsem velice spokojený. Rád bych se ale zeptal na dvě věci:
1. Stejně jako mnoho z vás mám při jízdě rovně volant mírně stočený doleva. Auto nikam netáhne, ale natočení volantu je patrné. Prokázalo se u někoho z vás, že je to špatnou geometrií nebo je to prostě vlastnost?
2. I po dlouhé jízdě (více než 50km) nedosáhne teplota motoru na tu velkou čárku uprostřed ukazatele teploty a zůstává stále kousek pod. Je to normální?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |